5 Cara Untuk Menjana Trafik ke Laman Web Affiliate Anda dengan Kos Rendah

Ada satu peraturan keras dan cepat dalam menjana pendapatan untuk laman web anda: A aliran mantap trafik laman web. Jika tidak ada pergi ke laman web anda, ia tidak bares peluang menjana pendapatan. Banyak laman telah mencuba dan gagal dalam melakukannya, dan keputusan ini ke laman web kematian. Ia mengambil wang untuk mengekalkan tapak yang menjana pendapatan, ia juga mengambil wang untuk membuat wang. TETAPI, ia tidak mengambil caboodle keseluruhan wang tunai untuk menjana trafik laman web untuk laman anda.

Pernah tertanya-tanya bagaimana tapak hit besar memandu atas trafik laman web mereka? Kebanyakan mereka menghabiskan banyak wang untuk memandu trafik ke laman web mereka, pelaburan dalam kempen pengiklanan banyak dan pelbagai bentuk skim pemasaran dan gimmickries. Ini semua berbaloi kerana, dengan baik, mereka adalah apa yang mereka kini, pendapatan tinggi, laman web memukul besar. Anda tidak perlu melakukan ini jika anda tidak benar-benar mempunyai sumber-sumber mereka. Terdapat banyak cara untuk menjana trafik laman web kos rendah tanpa perlu menghabiskan apa yang kamu tidak mempunyai atau tidak mampu. Ramai orang telah dimasukkan kepada kaedah kos yang tinggi dan telah berakhir kehilangan baju mereka ke atasnya.

Di sini saya membentangkan kepada anda Lima cara untuk menjana trafik laman web kos rendah yang boleh membantu laman anda banyak keseluruhan. Walaupun anda hanya mendapat peratusan kecil pelawat berjaya dalam nisbah pelanggan ia masih berfungsi terutamanya jika anda mendapat nombor yang tinggi trafik laman web.

BACA:  Website Promotion Tips - Cheap ways to promote your site

Pertukaran Link

Ini adalah kaedah yang pasti dan terbukti. Jarang sekali anda akan melihat laman di mana tidak ada pautan ke laman web lain. Banyak webmaster bersedia untuk bertukar link dengan satu sama lain supaya mereka boleh menghasilkan lebih banyak kesedaran awam tentang laman mereka. Anda akan melihat dan merasakan peningkatan mendadak trafik yang datang ke laman web anda dari laman web lain. Satu pra-syarat utama dalam bertukar link dengan laman web lain yang mempunyai niche yang sama atau kandungan sebagai laman web lain. Mereka harus berkongsi subjek yang sama supaya terdapat kesinambungan dalam menyediakan perkhidmatan dan maklumat kepada apa yang menarik minat trafik sasaran anda. Bertukar link juga meningkatkan peluang anda untuk mendapatkan kedudukan yang tinggi dalam keputusan enjin carian. Ia adalah pengetahuan umum bahawa enjin carian kedudukan tempat yang tinggi yang mempunyai hubungan tema yang berkaitan dengan masuk dan keluar. Dengan kedudukan ranking yang baik dalam enjin carian, anda akan menjana lebih banyak lalu lintas di laman web anda tanpa kos yang tinggi.

Pertukaran Trafik

Ini seperti bertukar link, tetapi pada tahap yang berbeza yang lebih tinggi. Ini mungkin kos sedikit lebih daripada bertukar-tukar atau perdagangan link tetapi boleh dibuat lebih murah kerana anda mendapat untuk mendapatkan kredit. Anda boleh menggunakan kredit apabila melihat trafik yang lain, apabila anda mendapatkan kredit apabila seseorang melihat anda. Perkhidmatan pertukaran trafik adalah paparan sama lain tapak atau halaman. Ini dilakukan sebaliknya di mana tapak boleh menggunakan kandungan laman web anda dan anda juga boleh ke laman web beliau. Anda kedua-dua manfaat daripada satu sama lain usaha untuk menjana trafik. Tapak pelawat lain boleh pergi ke laman anda dan mengetahui lebih lanjut tentang laman web anda dan juga mereka. Sekali lagi kesedaran orang ramai terhadap kewujudan laman web anda dirangsang.

BACA:  Top 5 Ways To Generate Traffic to Your Affiliate Website at Low Cost

Menulis dan Hantar Artikel

Terdapat banyak e-zines dan ensiklopedia dalam talian di internet yang menyediakan ruang percuma untuk artikel yang perlu dihantar. Jika anda ingin menjimatkan kos, anda boleh melakukan perkara sendiri. Terdapat banyak penulis bebas yang sanggup menulis untuk anda dengan bayaran yang kecil, tetapi untuk menjimatkan wang, ia adalah bijak untuk melakukan mereka artikel diri sendiri. Tulis artikel yang bertema bersama-sama dengan niche laman web anda. Tulis sesuatu yang anda mempunyai kepakaran di supaya apabila mereka membacanya, mereka dapat merasakan pengetahuan anda tentang subjek dan akan bersemangat untuk pergi ke laman web anda. Tulis artikel yang menghasilkan tips dan panduan kepada subjek atau khusus laman anda mempunyai. Termasuk kotak sumber pada akhir artikel anda yang boleh menghubungkan mereka ke laman web anda. Menulis sedikit tentang diri anda dan laman web anda. Jika anda memberikan cahaya, maklumat-sarat dan artikel yang menarik, mereka akan pergi ke laman web anda untuk lebih.

Hasilkan Newsletter

BACA:  Promosi produk affiliate dengan Youtube

Ini mungkin bunyi seperti kerja keras kerana semua rencana yang anda mungkin perlu menggunakan untuk membina newsletter tetapi sebaliknya, ini tidak begitu. Terdapat banyak penulis dan laman web yang bersedia untuk menyediakan artikel percuma selagi mereka boleh mendapatkan nama mereka di di newsletter anda. Ini juga akan menyediakan iklan percuma bagi mereka juga. Sebagai newsletter anda mendapat lulus sekitar, anda boleh memperluaskan kesedaran awam anda dan membina senarai opt-in yang kerap boleh melawat laman web anda.

Sertai Komuniti Online dan Forum

Ini hanya memerlukan masa dan apa-apa lagi anda. Anda boleh berkongsi pengetahuan dan kepakaran anda dengan banyak komuniti dalam talian dan laman web anda. Anda boleh mendapatkan iklan percuma apabila anda pergi ke forum yang mempunyai subjek yang sama atau khusus dengan laman anda. Kongsi dua sen dan biarkan mereka melihat bagaimana pengetahuan anda dengan subjek tersebut. Seperti yang anda membina reputasi anda, anda juga membina reputasi laman web anda, menjadikannya perniagaan yang bereputasi dan jujur ​​yang boleh sering dikunjungi dan dipercayai.

BILA RAMAI FOLLOWER IKUT, LEBIH RAMAI ORANG NAMPAK PRODUK ANDA DI FB!

NAK TARIK LEBIH RAMAI FOLLOWER AGAR LIKES DAN KOMEN POST PRODUK ANDA?

>> DOWNLOAD CONTOH AYAT POSTING PRODUK MENARIK PERHATIAN ORANG! <<

Klik sini —> Jana trafik ke blog affiliate

Leave a Comment

CommentLuv badge

%d bloggers like this: