Amazon – Program Affiliate Produk Fizikal

Siapa yang tidak kenal Amazon tapi ramai juga masih yang tidak tahu apa itu Amazon. Ia merupakan satu syarikat yang memasarkan produk melalui platform secara online.

Bagi mengembangkan pemasarannya, ia menawarkan penjualan produk yang dipasarkan oleh agen-agen independen yang dipanggil associates. Sesiapa juga samada syarikat atau individu boleh menyertai syarikat ini sebagai agen.

Kebanyakannya Amazon menawarkan produk fizikal. Masuk ke laman web Amazon samalah seperti jika anda masuk ke gudang supaermarket Giant atau Tesco pelbagai produk fizikal dijual secara online dari produk untuk bayi hinggalah ke alat-alat elektronik.

BACA:  Komisyen Klikjer.com yang pertama dalam sejarah

Mudahkata anda tidak akan kekeringan idea untuk promosi jika anda sukakan kemeriahan pelbagai produk yang ada. Walaubagaimanapun terpulang kepada anda samada nak fokus menjual satu kategori produk atau menjual pelbagai produk pada laman web anda. Cumanya anda boleh buat anggaran keuntungan dengan memilih produk-produk yang berharga tinggi misalnya.

Amazon US – http://www.amazon.com/

BACA:  How to boost your affiliate commissions overnight

Amazon UK – http://www.amazon.co.uk/

Produk murah memerlukan menjual dengan banyak manakala produk mahal anda akan dapat komisen yang tinggi walaupun anda menjual satu atau dua unit. Yang menariknya cara bisnes seperti ini anda tidak perlu menjual, tidak melayan pelanggan secara terus cuma anda hanya perlu update dan maintain web atau blog anda sahaja.

BACA:  Kerja sambilan di rumah

Menarik?

BILA RAMAI FOLLOWER IKUT, LEBIH RAMAI ORANG NAMPAK PRODUK ANDA DI FB!

NAK TARIK LEBIH RAMAI FOLLOWER AGAR LIKES DAN KOMEN POST PRODUK ANDA?

>> DOWNLOAD CONTOH AYAT POSTING PRODUK MENARIK PERHATIAN ORANG! <<

Klik sini —-> Perolehi Cek Komisen dalam USD

Leave a Comment

CommentLuv badge

%d bloggers like this: