instagram

Anda ada masalah bagaimana nak jual Shaklee di Instagram?

Sharing is caring

Anda pakai smartphone?

Hanya pandai posting gambar?

Lidah kelu nak berkata-kata?

Tangan pula gigil nak menaip perkataan?

Sememangnya susah betul nak buat marketing kan.

Sekarang ni persaingan makin sengit.

Media sosial pulak makin sesak.

Semua orang nak menjual.

Huhu…boleh stress dibuatnya.

So .. nak bisnes dah tak macam dulu la.

Kalau dulu boleh jer posting gitu – gitu.

Baca:  Teknik promosi online yang sesuai untuk tarik perhatian prospek

Orang nampak dia beli.

Sekarang ni bila skrol newsfeed je berpuluh produk Shaklee lalu depan mata.

Tak tau nak beli dari seller yang mana satu.

Jadi la ni kita kena la menonjol sikit tapi jangan telebih.

Tonjolkan diri je tak cukup.

Mesti jadi friendly.

Supaya orang percaya atau trustworthy.

Ehhh… macam-macam pulak.

Apa kata guna instagram pulak.

Instagram kan promote gambar.

Baca:  Macam mana nak promote barang di IG

Malas nak tulis?

Conteng skit caption power.

Bagi gambar baek punya (pakai smartfon je pun).

Nak bagi nampak Pro, edit skit guna fon then buat catatan sket.

Post!

Senang kan.

Nak lagi senang?

Baca panduan instagram ni pasti hati tenang!

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK JUAL PRODUK DI FACEBOOK?

>> LIHAT CONTOH AYAT COPYWRITING <<

 

 

Hits: 7

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge