stroller malaysia

Anda nak cari stroller ringan segera supaya traveling menjadi mudah?

Sharing is caring

Tengah cari stroller ringan?

Sah! Memang anda tengah cari kan?

Selalunya orang nak stroller ringan samada memang tak suka yang berat-berat atau anda sekeluarga anak-anak banyak travelling.

Lagipun stroller ringan selalunya boleh dilipat payung.

Ia juga mudah diletak dalam but kereta kerana tidak ambil banyak ruang.

Dan sewaktu nak naik flight pun taklah gelabah sangat nak lipat stroller tu, lipat payung je kan. Kalau nak banding stroller gedabak naik kelam kabut juga nak lipat time tu la nak masuk kapalterbang.

Baca:  Stroller baby kembar depan belakang ke double stroller malaysia ke twin stroller malaysia ke tandem stroller malaysia ke janji happy untuk baby

Ringkas, ringan dan kemas. Simple. Video dibawah ni contoh je.

 

Memang pening kepala kadang tu.

Stroller gedabak dan berat tapi selesa.

Bila traveling pasti akan menjadi beban pula.

Lebih ramai ibu simpan dua stroller.

Satu yang selesa untuk santai-santai.

Satu lagi stroller ringan dan praktikal lipat payung untuk dibawa traveling jauh atau naik flight.

Stroller besar dan gedabak pasti mengambil ruang dalam but kereta dan menambah beban sewaktu flight.

Baca:  Stroller murah

Jika andalah orangnya serius tengah cari stroller ringan tu, sila rujuk di dibawah ya.

Itemnya:

 

Tapi jangan beli dulu. Tengok-tengok je dulu.

Harganya murah sahaja. Termasuk pos. Sape nak bagi kan.

Minat? Stroller akan di pos terus ke pintu rumah anda.

Klik sini —-> Saya nak beli stroller ringan

stroller murah dan ringan

stroller murah dan ringan

 

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK JUAL PRODUK DI FACEBOOK?

>> LIHAT CONTOH FORMAT COPYWRITING <<

 

 

Hits: 7

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge