tips

Apa simkad paling murah top up pulak jimat yang amat dan internet memang laju giler?

Sharing is caring

Jawapannya Onexox!

Nak beli untuk anak?

Nak beli nak kurangkan kos?

Nak beli untuk suami?

Nak beli untuk isteri?

Memang berbaloi!

Murah – Harga simkad = RM10

Top up Jimat =

Internet laju =

Erat silaturrahim = 10 friends (tak kira Telco apa pun, Call 6sen/min, SMS 2 sen/sms)

Tak sabar nak beralih ke Onexox?

Baca:  Doa bebas hutang

Klik sini  —> https://www.facebook.com/pages/Simkad-Murah-Top-Up-Jimat/1440840802874880

Log in facebeook.com

Klik like.

PM untuk order jika perlu.

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK JUAL PRODUK DI FACEBOOK?

>> LIHAT CONTOH FORMAT COPYWRITING <<

 

 

Hits: 1

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge

2 Comments on “Apa simkad paling murah top up pulak jimat yang amat dan internet memang laju giler?”

  • Sebelum ni guna beberapa telko.. Tapi internet agak perlahan. Dah pakai Onexox memang berbaloi. Yang pakai hp mahal pun nak tukar kepada Onexox.

  • terima kasih atas pengakuannya, onexox ni dah lama tapi orang tak perasan kan. milik 100% bumiputra Islam dan tak sama dengan telco lain yg byk caj tersembunyi. jadi banyak penjimatannya disitu.