Ayat Promote Iklan Produk Tak Menjadi?

Step pertama-tama sekali apabila buat ayat promote iklan ialah keupayaan untuk tarik perhatian.

Gagal menarik perhatian alamat awal untuk tutup kedai.

Jadi usahalah macam mana pun, tarik perhatian pelanggan dulu.

Kemudian apabila dah tertarik maka barulah terbuka hati mereka nak tahu.

Lepas tu terbaca sebab nak tahu apa dia yang menarik sangat tadi tu.

BACA:  Camner nak close sale: "tanya harga ... lepas tu krik krik"

Selepas habis baca barulah tau memang menarik rupanya timbul pula rasa teruja.

Nak tahu lagi maklumat lanjut apalagi barula respon.

Jadi proses yang mula-mula tadi nak buat ayat promosi tarik perhatian perlulah buat betul-betul.

Jika tak, sia-sia usaha marketing yang dijalankan.

Bab ini memang ramai putus asa sebab ingat kacang je nak bisnes online ni.

BACA:  Cara Tulis Ayat Promote Yang Power

Posting ayat biasa-biasa, maaf orang tak layan.

BILA RAMAI FOLLOWER IKUT, LEBIH RAMAI ORANG NAMPAK PRODUK ANDA DI FB!

NAK TARIK LEBIH RAMAI FOLLOWER AGAR LIKES DAN KOMEN POST PRODUK ANDA?

>> DOWNLOAD CONTOH AYAT POSTING PRODUK MENARIK PERHATIAN ORANG! <<

So, bagaimana nak buat ayat promote iklan yang tarik perhatian pelanggan?

BACA:  Ayat power dalam perniagaan

3 thoughts on “Ayat Promote Iklan Produk Tak Menjadi?”

  1. nak tulis ayat marketing. kena tahu nak marketkan kepada siapa.dan apa kenal pelanggan means senang nak approach mereka.

Leave a Comment

CommentLuv badge

%d bloggers like this: