iklan online

Ayat promosi jualan power berpengaruh tarik pelanggan

Sharing is caring

Menurut kajian, pelanggan lebih suka ayat promosi jualan yang memenuhi keperluan dan kehendak mereka atau lebih tepat yang menyelesaikan masalah mereka.

3 manfaat besar ayat jualan berpengaruh ke atas bisnes kita:

1) Tingkatkan jualan

Ayat jualan berpengaruh adalah ayat jualan yang disukai pelanggan. Ayat jualan yang mampu mempengaruhi keputusan pelanggan supaya beli serta-merta. Lebih ramai pelanggan beli, lebih tinggi peratusan keuntungan anda. Pelanggan akan beli dengan senang hati. Ada sebahagian pelanggan beli barang dulu baru tanya tentang cara guna dan pantang larang.

2) Kurangkan kos

Baca:  Ayat Power Untuk Promote Produk

Anda pengguna FBAds tegar? Ayat jualan berpengaruh dapat meningkatkan respon pelanggan dalam iklan kita. Lebih banyak komen, share dan juga like. Prinsip FBAds adalah semakin tinggi respon dalam iklan anda, semakin murah kos yang dikenakan.

3) Cipta pelanggan setia

Pelanggan beli pertama kali dengan anda tandanya dia percaya dengan anda. Jadi, ini peluang anda tingkatkan kepercayaan mereka dengan layanan kelas pertama dan hamparan karpet merah. Biar mereka rasa selesa dan rapat dengan anda lebih daripada hubungan penjual dan pembeli. Anda akan lihat keajaibannya.

Setiap kali anda ada produk baru pasti mereka akan dapatkan. Paling menyeronokkan apabila mereka juga bantu pemasaran kita dengan menceritakan kepada keluarga dan sahabat mereka. Kurang lagi kos pemasaran kita.

Baca:  3 Sebab Mengapa Ayat Iklan Gagal Hasilkan Jualan

Ingin Bina Ayat Jualan Berpengaruh dengan hanya Edit, Copy dan Paste?

Teknik Mudah Ayat Jualan dapat membantu anda:

✔ Tingkatkan jualan
✔ Kurangkan kos
✔ Cipta pelanggan setia

Klik sini untuk ketahui teknik buat ayat promosi!

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK JUAL PRODUK DI FACEBOOK?

>> LIHAT CONTOH FORMAT COPYWRITING <<

 

 

Hits: 28

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge

2 Comments on “Ayat promosi jualan power berpengaruh tarik pelanggan”