tips

Bagaimana Cara Berjimat Simpan Duit Hingga RM1,000 Sebulan?

Sharing is caring

Duit asyik tak cukup…. atau hanya sekadar “cukup-cukup” je bila sampai hujung bulan? Simpanan pula langsung takde! Adakah anda nak tahu, bagaimana cara berjimat & simpan duit hingga RM1,000 sebulan?

Mari saya tunjukkan anda bagaimana Saudara Zahid melakukannya. Kepada para sahabat yang sedang pening mengatur kewangan, tiada yang mustahil sekiranya korang membuat perancangan. Yang menjadi beban ialah bila korang tiada target dan kemudian tiada perancangan. Atau dah set target tapi masih tidak buat perancangan. Begitu juga bila dah buat perancangan tapi tak ikut pulak.

Baca:  4 rahsia jemput jodoh bagi wanita elak tanggapan perigi cari timba

Duit ni standard. Kalau korang biar je dia dalam akaun dijamin akan habis. Seeloknya ialah di asingkan jauh-jauh dari akaun belanja. Lagi satu banyak orang nak simpan duit nantilah bila ada lebih. Konsep ni memang tak pernah menjadi melainkan licin semuanya.

Duit kalau nak selamat caranya dengan asingkan terus bila dapat gaji dan jangan tunggu hujung-hujung baru nak simpan konon! Saudara Zahid banyak lagi yang nak dikongsikan. Minat ke?

Baca:  Cara simpan duit berniaga

Baca lanjut di: Klikjer.com

 

NAK TARIK LEBIH RAMAI FOLLOWER AGAR LIKES DAN KOMEN POST ANDA?

>> TIPS NAK TARIK FOLLOWERS <<

 

 

Hits: 55

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge