tips

Rahsia Taobao borong online China murah boleh jimatkan duit 3 kali ganda!

Sharing is caring

Memang tak sangka perkongsian dari Tuan Suhaimi, beliau beli barang China secara online tapi boleh dapat harga jimat pula. Berikut ialah perkongsian dari beliau dan boleh nampak beliau sangat teruja dan tak sabar nak kongsi pengalaman dengan orang lain especially tentang penjimatan yang kaw-kaw.

“Lama juga tak memborong barang dari china.

Tapi minggu lepas saya cuba borong lagi sekali. Kali ini gunakan ilmu “terkini” yang diajarkan di dalam ebook Rahsia Taobao.

Nak tunggu barang yang diborong dari china ini sampai, sebenarnya takdelah lama sangat.

Dalam kes saya ini, saya buat pembelian 7/5.. dan barang sampai ke rumah saya 16/5 (9 hari je).

Ya!.. Beli barang dari china ni pun boleh tracking.. nombor tracking pakej memang akan diberikan. So boleh lihat dari semasa ke semasa dah sampai mana bungkusan kita tu.

Kali ini tak borong banyak.. borong barang untuk anak-anak je.. 🙂

Banyak jugalah jimat.. barang tu kalau beli kat lazada.. harganya mahu dekat RM180. Tapi beli kat website china.. RM60 je (termasuk dah kos pos).

3X ganda tu beza harga.. 🙂

Kalau ada kawan-kawan yang nak belajar macam mana nak borong barang dari china secara online. Boleh dapatkan ebook panduan Rahsia Taobao tu! Memang tip top!”

Hits: 2

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge