Bagaimana untuk mengoptimumkan blog affiliate anda untuk keputusan enjin carian yang lebih tepat

Bagaimana Nak Target 100 Jer Sehari Dari Keseluruhan 6 Juta Pelanggan Aktif Membeli Di Facebook Setiap Hari!

Kalau satu produk harga RM50 x 100 terjual = masyuk RM5,000 ...Nampak tak? Itu baru satu hari jer ... Sebulan dah berapa ... Nak tahu tak kalau saya tunjukkan caranya?

Klik Sini!

Jika anda berminat untuk cuba untuk membuat wang dari blog anda, anda mungkin ingin tahu bagaimana anda boleh mengoptimumkan blog anda untuk keputusan enjin carian yang tepat. Lagipun, kebanyakan orang tersandung apabila blog apabila melakukan carian untuk sesuatu. Jika anda menggunakan tips ini pengoptimuman berkesan, ia mungkin blog anda lebih ramai orang telah disediakan untuk. Jadi, semak petua ini keluar dan percubaan dengan blog anda sendiri. Nota apa mempunyai hasil yang terbaik dan kekal dengannya. Tukar lain sekeliling sedikit sehingga anda mendapat hasil daripada mereka yang anda mahu.

Kandungan yang ringkas

Ramai pakar mengatakan bahawa cara terbaik untuk mengoptimumkan blog anda adalah untuk memastikan segala-galanya sangat mudah. Anda boleh memilih salah satu yang berkualiti topik kandungan dan menjadikannya asas anda. Kemudian dari sana anda boleh menggunakan variasi topik untuk memastikan segala-galanya akan. Ini mungkin kelihatan seperti hujung yang luas dan tidak berguna, tetapi sebaik sahaja anda masuk ke dalam blog lebih dan lebih, anda memahami betapa pentingnya ia.

Letakkan ekstra tips

Jika anda cuba untuk mendapatkan lebih banyak kehadiran di enjin carian, pastikan anda mempunyai sesuatu untuk menunjukkan. Lebih banyak kandungan yang anda ada, semakin besar kemungkinan anda adalah untuk muncul di enjin carian. Tapak yang lebih besar sentiasa melakukan yang lebih baik daripada laman web yang lebih kecil. Ia hanya satu permainan nombor. Enjin carian akan melihat laman anda dengan cara yang berbeza, bergantung kepada berapa banyak kandungan yang anda ada. Lebih banyak kandungan yang anda ada, lebih ada peluang akan ada bahawa seseorang akan tersandung ke laman web anda.

Tanya search engines untuk bantuan

Tidak ramai yang tahu bahawa anda sebenarnya boleh menghantar laman web anda ke enjin carian. Hantar URL laman anda dan meminta untuk dimasukkan ke dalam indeks. Ini boleh mengambil sedikit masa, tetapi jika mereka berbuat menyenaraikan anda dalam indeks, anda akan melihat peningkatan yang lebih besar dalam lalu lintas. Berhati-hati Walau bagaimanapun daripada perkhidmatan yang meminta wang sebagai pertukaran untuk mendapatkan laman web anda ke dalam enjin carian. Ini boleh menjadi sedikit mengelirukan pada masa-masa. Terdapat pelbagai cara untuk melakukan ini tanpa perlu membayar sesiapa pun.

Kata kunci berbaloi

Satu idea yang hebat untuk pengoptimuman adalah untuk mengenal pasti kata kunci yang paling popular. Dengan cara ini, anda pada dasarnya mensasarkan kata kunci yang orang yang paling sering mencari. Apabila anda melakukan ini, anda mempunyai kelebihan berbanding pertandingan. Apabila anda tahu apa yang orang cari, anda boleh memberikan mereka hanya itu. Sebaik sahaja anda mempunyai senarai kata kunci, hanya membuat artikel yang menggunakan kata kunci tersebut. Dengan mewujudkan artikel-artikel ini, anda meletakkan diri anda di luar sana yang akan dijumpai. Apabila seseorang melakukan carian untuk kata kunci tersebut, blog anda mungkin muncul pada skrin mereka. Berhati-hati untuk tidak menggunakan kata kunci yang begitu banyak bahawa artikel anda tidak masuk akal namun.

Maklumat terbaru harian

Jika anda benar-benar mahu pengoptimuman yang terbaik, anda perlu mengemas kini setiap hari sekurang-kurangnya. Lebih banyak anda mengemaskinikannya, lebih kerap enjin carian akan mengindeks blog anda. Oleh itu, anda akan mahu untuk memastikan blog anda sentiasa segar. Menambah maklumat baru adalah cara terbaik untuk mengemas kini blog anda. Semakin banyak maklumat yang baru yang anda ada, lebih baik anda akan! Hanya pastikan bahawa apabila anda melakukan kemas kini, ia adalah untuk sebab yang baik. Anda harus sentiasa ingat bahawa kandungan boleh mempunyai tujuan, tetapi ia perlu sentiasa kandungan berkualiti. Jika anda berkompromi kandungan, anda hanya membenarkan diri anda untuk jalur kreativiti dari projek anda. Jika anda berpuas hati dengan melakukan itu, dengan segala cara pergi ke hadapan. Walau bagaimanapun, sebagai seorang penulis, anda akan mempunyai tanggungjawab tertentu untuk pelayar web. Melainkan anda mahu segala-galanya di web untuk menjadi sia-sia, melakukan bahagian anda!

Gunakan tips ini untuk membantu mengoptimumkan blog anda dan mendapatkan yang terbaik daripada enjin carian. Semakin anda pos dan menggunakan tips ini, keputusan lebih banyak anda akan lihat. Jika anda menyara hidup anda dari bilangan klik blog atau iklan mendapatkan, ini amat bermakna lebih banyak wang untuk anda. Anda boleh menggunakan semua daripada mereka atau sebahagian daripada mereka. Percubaan dengan mereka untuk melihat apa yang terbaik untuk anda dan blog anda. Letakkan tips ini untuk digunakan dan menonton keputusan anda meningkat hari ini!

Klik sini —>  Buat blog optimum untuk injin carian

Hits: 2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge