kids

Baju Bonds Baby

Sharing is caring

Taksub pulak membeli baju cap Bonds. Baju asal ostrolia..

Taksub bukan apa pun. Functionality. Zipper utk bukak pakai. Kalau button romper kan cam slow sikit… setakat ni puas hati. Menang memakai. Harga reasonable..

Nak tahu tak yang ala-ala baju bonds ni banyak gak la jual kat Lazada. Ada yang panggil strechies la, coverall la, zipper la, romper long sleeve la. Cuba cari, mesti jumpa punye.

Baca:  Baby romper red and white

Nak nengok contoh bole la skrol bawah ni.

Yang bawah ni memang baju bonds baby.

Skrol lagi bawah yang tu ala-ala baju bonds ada je jual kat Lazada. Murah pun murah nak order pun senang dapat sebab kat Mesia je kan.

Nak import Ostrolia boleh tapi lambat la sket.

bonds baby stretchies coverall
Baca:  How to find cheap coverall for your baby

Perlukan servis tempahan Baju Bonds yang ori?

Sila hubungi mummy segera ok?

Baju Bonds Baby 1Baju Bonds Baby 2

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK JUAL PRODUK DI FACEBOOK?

>> LIHAT CONTOH AYAT COPYWRITING <<

 

 

Hits: 4

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge