Berbaloi tonton Ejen Ali The Movie atau baca buku komik Ejen Ali The Movie waktu cuti sekolah

Sharing is caring

Dah tonton Ejen Ali di panggung wayang? Jom! Bagi yang tahu nak reward anak anak macamana atau saje-saje nak bawa anak berhibur sementara masih cuti dan tayangan tengah hot apakata kita sama sama tengok Ejen Ali.

Mungkin ada anak-anak yang asyik dok depan tv tapi belum pernah pergi pawagam boleh la sikit nak tunjuk sound effect dan gambar besar. Tapi jangan bawa selalu mungkin sekali sekala pabila ada movie best yang mereka boleh tonton dan ambil pelajaran. Bak kata Menteri bagusnya Ejen Ali the movie diselit dengan pengajaran dan nasihat. jadi takdelah terleka dengan hiburan semata!

BACA:  Khasiat zaitun dan habbatus sauda jadikan kulit cantik dan sihat

Apalagi bagi anak yang minat dengan komik dan animator tentunya membangun semangat anak-anak agar mencontohi sutradara ini yang menjadikan kartun sebagai media menyampaikan mesej yang berguna dan melawan anasir-anasir jahat dalam movie yang berasal dari luar negara

Apalagi jom!

Musim cuti sekolah akhir tahun yang panjang memberi impak yang hebat kepada tayangan Ejen Ali The Movie, apabila berjaya memungut RM6.4 juta selepas 3 hari tayangan di Malaysia, Singapura dan Brunei.

BACA:  8 tips amalan murah rezeki agar datang mencurah-curah

Baca lanjut di: Hot FM

Apalagi bagi anak yang minat dengan komik dan animator tentunya membangun semangat anak-anak agar menucontohi sutradara ini yang menjadikan kartun sebagai media menyampaikan mesej yang berguna dan melawan anasir-anasir jahat dalam movie yang berasal dari luar negara.

3cf7aea7bd367ec68f98f1990310fc42
Komik Ejen Ali (klik sini untuk lihat)
fbc0c84e8ac70686524776b07da148be
Komik Ejen Ali
b27081264ec8fbca9e9dad9ce5ea9ddc
Komik Ejen Ali (klik sini untuk lihat)

MAHU TINGKATKAN EKONOMI KELUARGA DENGAN MENIAGA DI FACEBOOK?

NAK MENIAGA DI FACEBOOK KENALAH GUNA AYAT PROMOSI YANG MENARIK

BERMINAT NAK TAHU AYAT PROMOSI MENARIK UNTUK MENJUAL DI FACEBOOK?

>> MUAT TURUN CONTOH AYAT PROMOSI TARIK PELANGGAN PERCUMA! <<

Hits: 982

Leave a Comment

CommentLuv badge