facebook marketing pemasaran fb

Bila fb viral post pun pasti meletop … boom!

Sharing is caring

Haha … itulah penangan fb.

Ada produk nak jual tapi tak laku-laku.

Itu bukan sebab orang tak nak beli..tapi…

Belum jumpa pembeli yang sesuai.

Perlu cari lebih banyak prospek.

Lagi banyak jumpa porspek lagi cepat produk kita akan terjual.

Untuk tujuan ni memang FB lah tepat yang sesuai nak cari pembeli.

Baca:  4 jenis pelanggan anda perlu tahu untuk bantu mudahkan jualan

Masalahnya …

Ramai yang kata akhir-akhir ni FB slewww.

Reach tak banyak …mesej tak sampai ke pembaca.

Like banyak tapi payahnya yang amat…promosi macam disekat-sekat.

Ada yang perabih duit kat FB ads.

Dah buat iklan tapi target prospek lari … abih bajet tapi takde profit.

dan macam-macam lagi kes JATUH TERDUDUK pun ada.

Baca:  Karang ayat promosi produk kecantikan yang mampu menarik perhatian pelanggan

Tapi jangan risau sangat.

Kalau FB dah tak viral biar kita yang viralkan dia.

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK JUAL PRODUK DI FACEBOOK?

>> LIHAT CONTOH FORMAT COPYWRITING <<

 

 

Hits: 7

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge