Bila promot barang di media sosial buat la santai dan spontan jer

Nak promot barang adalah tak susah sebenarnya.

Kita selalu memikirkan ayat pemasaran yang skema, kaku dan hardsell bila nak menjual.

Tak best gitu.

So apabila kita promosi di media sosial, mesti ingat semua orang dalam mood santai.

Buat la santai dan spontan jer.

Nak menjual dalam Facebook ni ada seni dan budaya dia. Bukan boleh main hentam je. Memang hampeh la.

Baca:  Tips karang ayat-ayat menarik pelanggan bila buat jualan kuih raya

Cara dia kena bercerita dalam Facebook kita ni. Baru la orang nak baca.

Seeloknya sediakan template siap2 dalam henpon untuk ready to edit dan ejas sikit2 hoho … Ni semua gara-gara semalam lah baca template copywriting story selling.

Dah macam ensiklopedia pulak dah haha ..

Tu pun baca tak abis lagi. Banyak lagi nak habiskan. Belum habis pun idea dah datang.

Baca:  Skrip close sale yang berkesan

Seronok baca walaupun template. Boleh edit-edit buat cerita kita sendiri.

Korang tak ada idea menulis kat facebook tu, baca lah template story selling.

Hits: 17

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Popups Powered By : XYZScripts.com