Bisnes dari rumah

Bila lihat sahaja tajuk di atas saya percaya ramai yang masih skeptikal tentang peluang yang mampu di perolehi dari idea ini.

Apa dia bisnes dari rumah?

Bisnes dari rumah merupakan kerja yang sah bukanlah sesuatu yang pelik. Terutama yang masih berfikiran kolot termasuk saya dahulu pun selalu fikirkan cari kerja, kerja tetap, kerja pejabat, kerja dengan orang!

Tidak semestinya!

BACA:  Cara mudah dan praktikal promosi Onexox

Orang yang bekerja dari rumah adalah yang kreatif, berkemahuan tinggi, mencipta kerja sendiri dan percaya rezeki itu datang dari Allah swt.

OK. Bagaimana nak kerja dari rumah ni. Nak buat apa.

Salah satu cara yang mudah untuk bermula adalah dengan menjual produk informasi. Ia adalah produk yang menerangkan atau penyelesaian kepada satu topik dan selalunya dalam bentuk penulisan, video, audio, gambar dan sebagainya.

BACA:  Cara promosi produk affiliate Amazon

Ada  dua cara untuk hasilkan produk ini samada anda hanya sediakan dalam bentuk digital yang mana ia boleh di download dari internet atau anda juga boleh hasilkan produk informasi dalam bentuk fizikal seperti buku, phamplet, CD, DVD dan pelbagai lagi.

BILA RAMAI FOLLOWER IKUT, LEBIH RAMAI ORANG NAMPAK PRODUK ANDA DI FB!

BACA:  Cara labur RM100 menjadi RM1577.98

NAK TARIK LEBIH RAMAI FOLLOWER AGAR LIKES DAN KOMEN POST PRODUK ANDA?

>> DOWNLOAD CONTOH AYAT POSTING PRODUK MENARIK PERHATIAN ORANG! <<

Ini adalah ideanya yang sangat praktikal jika anda mahukan satu bisnes dari rumah yang anda boleh mulakan dalam masa yang singkat.

2 thoughts on “Bisnes dari rumah”

Leave a Comment

CommentLuv badge

%d bloggers like this: