Mulakan bisnes internet dengan perniagaan ebook

Asas Perniagaan Internet – 4 Langkah Memulakan Perniagaan Internet – Irfan Khairi

IMusahawan.com Irfan Khairi di Awani Pagi menjelaskan 4 langkah dalam memulakan perniagaan Internet bersama pengacara Faris & Zaiful.

Pelajari cara memulakan perniagaan Internet dari rumah di Workshop Jutawan Internet Irfan Khairi.

Siapa yang tidak kenal Dr Irfan Khairi. Beliau adalah ikon jutawan internet malah beliaulah yang memulakan fenomena bisnes internet dengan mengejutkan Malaysia dengan menjadi jutawan internet yang pertama muncul secara rasmi. Sebenarnya mungkin bukan beliau yang pertama kerana mungkin kita sudah ada jutawan internet senyap tetapi Dr Irfan Khairi adalah orang berani tampil dan mengemukakan modul dan menawarkan latihan kepada orang lain untuk mengikuti jejaknya.

BACA:  Jual Produk Anda Secara Online

Dengan kata lain semua orang ada peluang untuk menjadi seperti beliau. Anda juga boleh mula bisnes internet dengan kecil-kecilan dulu. Ekesperimen dengan ujikaji yang kecil. Lihat dulu samada menjadi atau tidak. Cuba secara berterusan dan cari cara untuk atasi kelemahan dan kegagalan. Jadikan ia sebagai pengajaran. Cuba hingga berjaya dan kemudian baru kembangkan. Ada salah faham antara kita dengan percaya bulat-bulat dengan janji besar yang akan memberikan pulangan lumayan yang akhirnya menjadikan kita terpedaya dan akhirnya kecewa dan putus asa.

BACA:  Bisnes hangat-hangat tahi ayam

Sama seperti perniagaan offline, bisnes internet perlu dimulakan secara kecil dahulu, konsisten, fokus sehingga dapat sale. Jika dah serasi baru kembangkan sedikit demi sedikit.

Mahu mulakan bisnes internet anda sendiri?

BILA RAMAI FOLLOWER IKUT, LEBIH RAMAI ORANG NAMPAK PRODUK ANDA DI FB!

NAK TARIK LEBIH RAMAI FOLLOWER AGAR LIKES DAN KOMEN POST PRODUK ANDA?

BACA:  Bagaimana nak isi akaun bank anda dengan tanpa modal malah terima duit dari orang lain?

>> DOWNLOAD CONTOH AYAT POSTING PRODUK MENARIK PERHATIAN ORANG! <<

Klik sini —> Mulakan bisnes internet jual ebook

%d bloggers like this: