KepokLekor.com Copywriting
Everything Is Nothing Unless I Do Copywriting
bisnes internet jual ebook perniagaan ebook

Mulakan bisnes internet dengan perniagaan ebook

Sharing is caring

Asas Perniagaan Internet – 4 Langkah Memulakan Perniagaan Internet – Irfan Khairi

IMusahawan.com Irfan Khairi di Awani Pagi menjelaskan 4 langkah dalam memulakan perniagaan Internet bersama pengacara Faris & Zaiful.

Pelajari cara memulakan perniagaan Internet dari rumah di Workshop Jutawan Internet Irfan Khairi.

Siapa yang tidak kenal Dr Irfan Khairi. Beliau adalah ikon jutawan internet malah beliaulah yang memulakan fenomena bisnes internet dengan mengejutkan Malaysia dengan menjadi jutawan internet yang pertama muncul secara rasmi. Sebenarnya mungkin bukan beliau yang pertama kerana mungkin kita sudah ada jutawan internet senyap tetapi Dr Irfan Khairi adalah orang berani tampil dan mengemukakan modul dan menawarkan latihan kepada orang lain untuk mengikuti jejaknya.

Baca:  Nak bisnes tapi tak suka menjual?

Dengan kata lain semua orang ada peluang untuk menjadi seperti beliau. Anda juga boleh mula bisnes internet dengan kecil-kecilan dulu. Ekesperimen dengan ujikaji yang kecil. Lihat dulu samada menjadi atau tidak. Cuba secara berterusan dan cari cara untuk atasi kelemahan dan kegagalan. Jadikan ia sebagai pengajaran. Cuba hingga berjaya dan kemudian baru kembangkan. Ada salah faham antara kita dengan percaya bulat-bulat dengan janji besar yang akan memberikan pulangan lumayan yang akhirnya menjadikan kita terpedaya dan akhirnya kecewa dan putus asa.

Baca:  Cara memulakan bisnes online untuk tambah pendapatan

Sama seperti perniagaan offline, bisnes internet perlu dimulakan secara kecil dahulu, konsisten, fokus sehingga dapat sale. Jika dah serasi baru kembangkan sedikit demi sedikit.

Mahu mulakan bisnes internet anda sendiri?

Klik sini —> Mulakan bisnes internet jual ebook

 

NAK TAHU AYAT PROMOSI APA NAK GUNA UNTUK JUAL PRODUK DI FACEBOOK?

>> MUAT TURUN CONTOH AYAT PROMOSI PERCUMA! <<

 

 

Hits: 2

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.