health

Breast cancer awareness in Malaysia

Sharing is caring

Recently mummy dapat satu permintaan dari wakil PRIDE minta mummy war-warkan maklumat berkenaan PRIDE dan apa fungsinya dalam perjuangan menentang kanser payu dara kat Malaysia.

PRIDE tu apa?

Haaa, mesti ramai yang tak tahu kan.

Yayasan PRIDE adalah satu badan kebajikan NGO bagi Kanser Payudara. Yayasan PRIDE memberi bantuan khidmat masyarakat berkenaan pemberian bantuan kewangan untuk pesakit atau bekas pesakit kanser payudara .

Baca:  Status Covid-19 Malaysia terkini pada 8 April 2020

Yayasan PRIDE merupakan sebuah pertubuhan amal yang bermatlamat meningkatkan tahap kesedaran terhadap kanser payudara. PRIDE (singkatan bagi ”Pink Ribbon Deeds”) telah ditubuhkan pada 24 Mei 2006. Kami di PRIDE menyediakan satu tabung bantuan kewangan kepada pesakit dan bekas pesakit kanser payudara.

PRIDE sangat berbesar hati dapat membantu pesakit kanser payudara yang memerlukan terutama dari segi bantuan kewangan.

Baca:  Anak demam batuk selsema kahak

Tulah dia mesej yang disampaikan dan tanggungjawab mummy pulak nak transfer ke blog mummy yang comei ni.

Nak tahu more info?

Mama mama semua boleh emel atau terus ke website PRIDE kat bawah ni.

Email : patientfund@pride.org.my
Website : http://www.pride.org.my.

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK JUAL PRODUK DI FACEBOOK?

>> LIHAT CONTOH FORMAT COPYWRITING <<

 

 

Hits: 2

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge