Cara berkesan guna ayat power untuk close sale

Anda tentu pernah alami situasi begini

Sekarang ni…..SUSAH SANGAT nak penuhkan slot order sebab tak pandai nak buat sale. Banyak yang minta no akaun M2U tapi lepas tu tiba-tiba terus senyap tanpa berita.

Ada juga yang rajin booking tapi tak serius nak beli. Orang yang betul-betul minat tak dapat beli so dia beli tempat lain. Last2, barang yang ada lambat terjual nak rolling pun jadi lambat semuanya. RUGI betul.

Dilema juga bila ada order tapi tak penuh slot sebab travel jauh nak ambil stok. TAK BERBALOI tapi pergi la juga nak jaga hati pelanggan.

Anda tentu nak berubah menjadi begini

Impian anda…..ALHAMDULILLAH! Dah boleh tersenyum lebar bila salah satu tips sahaja dicuba dah MEMANG CUKUP POWER AYAT DIA. Pelanggan jadi TERKEJAR-KEJAR nak buat order takut terlepas kapal.

Nak ambil stok pun bersemangat kerana ada perasaan nak berkhidmat pada pelanggan. Supplier pulak asyik bagi full support sebab JUALAN MASUK KONSISTEN. Rasa SERONOK dan HAPPY bila buat bisnes macam ni.

Tapi…..seperti kebiasaan penjualan panduan seperti ini akan di TUTUP apabila terlalu ramai yang berebut nak dapatkannya bagi mengelakkan pasaran menjadi tepu. Semoga tak jadi tutuplah hendaknya supaya semua orang sama-sama KAYA-RAYA.

So…..Kawan-kawan jangan LEPASKAN PELUANG agar boleh dapatkan panduan tersebut dibawah SEBELUM khuatir ditutup jualannya. Mari kita sama-sama jihad dalam berbisnes. Anda sudah pasti akan RUGI BESAR jika terlambat nanti.

13 comments / Add your comment below

  1. Salam saya tidak mahir buat ayat marketing untuk menarik perhatian pelanggan dan mahu pelanggan beli produk saya …saya menjual perfume . Tq (Muhammad Amirul Zaidi …0172219861)

  2. assalammualaikum…. selamat pagi.
    saya ingin tahu bagaimana nak promosikan product di facebook dengan menggunakan ayat yg betul. Tolong bantu saya.

  3. Saya tak pandai buat ayat nih.. macam mane saya nak buat ayat bagi org tertarik dengan ayat saya? Ayat seperti dalam fb dan instagram. Mohon bantuan. Terima kasih

  4. reen; anda hanya perlu rajin untuk klik link tersebut dengan guna desktop. sebenarnya android pun boleh tapi mungkin anda kurang mahir. boleh mohon bantuan dari kawan-kawan.

  5. as salam.. ayat apa yg saya perlukan untuk menarik perhatian kepada client yg pernah bertanya tentang product kami tapi masih bertangguh sedangkan dia berminat dan masalah dia sebanarnya mmg dapat diatasi, sebab sya mempunyai testimoni yg memang TIP TOP seperti beliau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge