facebook marketing

Cara buat timeline cover banner percuma

Sharing is caring

Tak pasti samada ramai yang dah tahu ke.

Apa yang pasti saya nak kongsikan dengan anda cara nak buat timeline cover banner.

Al-maklumlah, kita bukan designer.

Hal-hal nampak simple kadang boleh jadi komplikated.

Benda yang boleh buat sekejap boleh drag bertahun-tahun.

Itu dah kira baik.

Ada tu.

Langsung tertangguh tak buat-buat.

Oleh itu, atas dasar prihatin biarlah saya kongsikan cara mudah dan percuma nak buat timeline cover banner.

Lepas ni nampak berseri sikit facebook anda semua.

Baca:  Pengaruh softselling untuk mempromosikan produk makanan

Bagi yang belum ada timeline cover inilah masanya nak try buat sendiri.

Nak upah belum tentu sebab untung pun belum balik modal.’

Rasa rugila pulak.

Walhal boleh buat sendiri je.

Untung bisnes boleh rolling sementara baru nak mula.

Dah untung banyak boleh la upah yang lawa sikit.

Oh ya…. biar saya beri link satu website.

Anda klik-klik terus siap timeline cover banner.

Dah sedia?

Klik sini —> http://www.timelinecoverbanner.com

timeline facebook cover

Inilah usaha saya nak bantu anda.

Baca:  Cara jual produk dengan betul di Facebook Fanpage

Saya tunjuk contoh timeline cover banner yang saya dah buat guna laman web percuma di atas.

Haa..ni dia siap dah.

contoh timeline facebook cover yang saya buat untuk bisnes sendiri

Jika tak pandai-pandai juga dan nak cepat dan segera, dapatkan je timeline facebook cover kat sini.

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK JUAL PRODUK DI FACEBOOK?

>> LIHAT CONTOH FORMAT COPYWRITING <<

 

 

Hits: 2

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge