affiliate

Cara daftar agen affiliate Amazon

Sharing is caring

Saya pasti ramai yang dah tahu Amazon tapi mungkin ramai yang tak tahu Amazon memberi peluang perniagaan kepada orang ramai dari seluruh dunia sebagai agen affiliate bagi memasarkan produk mereka.

Dengan mendaftar sebagai agen affiliate Amazon anda akan diberi komisen setiap kali berjaya menjual produk Amazon. Yang bestnya anda tidak perlu menjadi salesman dari rumah ke rumah untuk menjual dan anda tidak perlu ayat power. Yang penting anda tahu tentang kelebihan produk dan testimoni pelanggan sebelum ini yang telah membeli produk dari Amazon. tentulah anda sendiri pun tidak tahu sebab tidak pernah membeli dari Amazon.

Itu semua bukan penghalang untuk anda menjual produk Amazon apatah lagi kita tinggal di Malaysia tidak seperti ebay, laman Amazon Malaysia belum ada lagi. Semua maklumat sebenarnya telah sedia cuma tinggal kita harvest dan repakej semula bagi menjadikan ia original dan genuine.

Banyak lagi yang akan saya kongsikan dan bagi mereka yang memerlukan info lanjut boleh dapatkannya di sin:

Klik Sini => Cara daftar agen affiliate Amazon

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK UPDATE STATUS DI FACEBOOK?

>> LIHAT CONTOH AYAT COPYWRITING UNTUK UPDATE STATUS FB <<

 

 

Hits: 5

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge