ayat power copywriting iklan online

Cara menulis ayat power untuk marketing yang power

Sharing is caring

Bagi yang tengah membaca post ini…saya tahu anda kekeringan idea tak tahu cara tulis ayat power apa untuk promosikan bisnes anda.

Skill menulis ni memang bukan semua orang ada.

Kalau ada pun dia timbul tenggelam.

Sekejap semangat nak tulis tu membara sangat.

Ada masa-masa lain di sejuk beku…tahap ais kutub utara.

huhu…inilah nasib namanya.

Ibarat pujangga yang menunggu malam tiba.

Mengharap angin malam hadirkan ketenangan jiwa agar idea datang mencurah-curah.

Ada masa…hentam sajalah sebab lama sangat tunggu dah tapi idea tak datang-datang.

Baca:  Ayat promosi jualan power berpengaruh tarik pelanggan

Masa-masa macam gini adalah terbaek untuk blogwalking.

Jalan-jalan kat blog orang lain.

Baca-baca sedut ilmu kalau berguna tinggal komen ucap terima kasih kepada pemilik blog kerana sudi kongsi ilmu.

Cara nilah yang betul sebenarnya.

Bersosial.

Bukan duduk sendiri perah otak tulis ayat promosi.

Tak ada nilai sosial. Google tak suka.

Kongsi ilmu dan idea dengan orang.

Pada masa yang sama, ziarah blog orang lain sedut ilmu ke atau curah ilmu di ruangan komen sangatlah digalakkan.

Baca:  Mobicow sent you $8.06 USD

Begitu juga dengan facebook.

Tak boleh sendiri-sendiri syok dengan akaun sendiri.

Elok selalu ziarah fb orang lain dan share ilmu dan sedut ilmu tinggal komen ucap terima kasih.

Jadi jangan dok syok dengan ayat power sendiri lepas ni.

Baca: Cara tulis ayat power untuk marketing

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK JUAL PRODUK DI FACEBOOK?

>> LIHAT CONTOH AYAT COPYWRITING <<

 

 

Hits: 37

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge

24 Comments on “Cara menulis ayat power untuk marketing yang power”

  • hu3..tips yang berguna tu bro

  • kongsi2 dari pengetahuan orang lain dan gabungkan untuk perkongsian bersama..hihi

  • THANK YOU..sangat berguna 🙂

  • tulah…kita sharing2 dan dan contribute juga semuga sama-sama dapat manfaat

  • xdapat pun:(

  • rahsia akan masuk email seterusnya ya

  • terima kasih

  • sama sama

  • terima kasih atas perkongsian.
    saya sedang blogwalking mencari apa itu copywriting ,
    terima kasih juga atas teguran dan nasihat supaya jauhi sikap syok sendiri.
    baca & hadam , insha allah

  • has jan; itu yang sebaiknya. cuma kadang-kadang bersendirian ok juga nak tenangkan fikiran. Lepas tu bila nak cari idea, bolehlah ronda-ronda.

  • Thanks atas perkongsian.

  • fadzline; sama-sama moga dapat manfaat bersama.

  • Cmne nak promosi produk sabun kami ini?Nak cari agen dropship dan stokis

    Ni produk kami

    https://www.facebook.com/alfirda.my

  • alfirda.my perlu mencari keunikan produk tersebut telebih dulu untuk menonjolkan dan pemesaran seterusnya.

  • huhu… tgh kekeringan idea la ni…
    Terrrrblogwalking punya pasal , boleh tersesat pulak sampai sini..
    Alhamdulillah..

    Terimakasih share … (terus praktik ni..!)

  • faridah; sama sama

  • Terima kasih atas perkongsian. Baru menceburi bidang bisnes online.

  • Prebiolife; selamat datang to online marketing

  • terasa mcm kena ja ayat too dengan diri saya.. semua mein nak wat sendiri ja.. terima kasih atas perkongsian.. baru nak bermula dalam bisnes online banyak lagi yang perlu saya belajaq..harap banyak lagi yang boleh tuan kongsi nanti..

  • muhd izuan; in shaa Allah

  • Tq .jalan2 sedut ilmu

  • eka; tiada masalah, silakan.

  • Assalamualaikum..
    Ye kering idea..camne nak wat ayat leleh utk iklan produk…

    Sesrch en gogel..intai2 blog .. ayat leleh..alhamdulillah. ..terima kasih sudi share…

  • anie; waalaikumussalam. ayat leleh ada dimana-mana cuma kita je yang tak perasan sebab tu tak tau nak tulis. mantapkan ilmu pasti ayat leleh akan meleleh leleh idea mengalir hehe