youtube

Cara mudah buat video dengan WPS Presentation

Sharing is caring

Teknik sesuai hanya untuk korang yang malu nak tayang muka kat youtube.

Bagi yang tak malu tu, just pakai smartphone pun dah ok.

SO bag yang tu kita boleh pakai software buat presentation. Dengan kemahiran susun ayat yang menarik dan mencetus minat orang, kita boleh buat beberapa slide yang dimulakan dengan intro, isi dan akhir sekali buat call to action.

Baca:  Rakam dan upload video secara konsisten kunci utama view youtube cecah beribu-ribu hingga sampai ratus ribu!

Dalam hal ni aku buat video kat bawah ni guna WPS Presentation.

Rupanya mudah sangat.

Kat atas ni aku buat 5 slide lepas tu terus tekan export video.

Lepas tu terus jadi video mp4.

Kemudian boleh terus upload ke youtube.

Mudah kan?

Hits: 16

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge