Cara mudah dan praktikal promosi Onexox

Tentu anda dah join Onexox kan? Tahniah kerana ambil tindakan bijak. Bagi yang belum join, masih ada banyak lagi peluang buat anda. Pertimbangkanlah. Antara sebab orang bimbang nak join ialah kerana takut tak ada orang join line dia. SIstem ni bukan duduk diam dapat duit tapi cari orang, cari orang dan cari orang nak join downline.

Nampak susah ke? Tak perlu risau. Saya teringat kisah waktu GDI popular dulu. Memang saya berbelah bagi. Duit nak tapi tak tahu promosi, akhirnya join juga sebab keinginan yang tinggi nak tambah pendapatan. Harap-harap ada yang sukarela join kita mana tau rezeki. Tapi itulah mana rezeki masuk tanpa usaha, skill pun tak pandai nak promo. Akhirnya give up sebab takde orang join downline.

Sekarang dah berbeza, dah ada blog sendiri dan ada konsisten trafik. Walau tak banyak tapi yang penting ada prospek. Blog jadi enjin utama untuk promosi. Lain-lain, saya gunakan wall facebook kadangkala. Blog ni boleh jadi serampang banyak mata. Nak promosi guna blog – tulislah artikel, reviu, pop up, exit pop up, squeeze page dan pelbagai cara lain yang kreatif.

Antara sebab kenapa mudah nak promo Onexox ni ialah kerana terima kasih kepada dealer-dealer yang kreatif mencipta tools promosinya yang begitu catchy. Prospek akan memang berminat dengan cara yang sempoi ini. Prospek minat dan nak promo juga mudah. Ini adalah daya tarikan yang sangat kuat macam magnet untuk tarik prospek join. Kemudian apabila prospek join, mudah pula nak dapat downline kerana ada sistem auto yang akan distribute spill over kepada orang lain. Satu lagi motivator yang saya anggap power yang boleh drive kita melakukan promo ialah dia ada sistem dashboard yang boleh tengok progress. Setiap kali lihat amaun komisen yang terhasil setiap kali ada orang join, ia terus meningkat. Walaupun kita belum tentu dapat amaun tersebut kerana bergantung pada prospek yang lock position, is tetap menjadi pendorong kuat kerana jika kita terus usaha cari downline yang berkualiti, akhirnya kita dapat amaun tersebut.

Siapa tak mahu dapat komisen 4 angka setelah dua bulan join kan. Macam impossible tapi ia possible jika semua downline lock position. Sistem follow up pula akan menyusul  dan terus menerus memberi info kepada prospek yang dah daftar dalam sistem tetapi belum lock position. Tak mahu pening kepala tapi mahu komisen, kita jangan fikir untuk memeningkan kepala. Fikirkan buat promosi je terus menerus tanpa henti 24 jam sehari 7 hari seminggu sehingga semua downline post anda dipenuhi oleh 30 orang dan sistem akan pujuk mereka buat bayaran.

Lepas tu buat apa? Jangan berhenti promo sebab kini anda perlu bantu orang lain pula untuk buat spill over dan penuhkan ruang kosong yang ada. Makin ramai yang join dan promosi secara konsisten akan hasilkan keuntungan berlipat kali ganda dalam masa beberapa tahun akan datang. Jika kita nak kebebasan kewangan, ketenangan dan masa kita sendiri, berusahalah dari sekarang. Buat santai tapi non-stop. Guna blog. Ia akan jadi pasif income yang berjalan secara auto.

Klik sini —-> Kenapa saya join Onexox?!

Hits: 2

This entry was posted in affiliate and tagged , by Azam Mohd. Bookmark the permalink.

About Azam Mohd

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge