youtube

Cara nak buat video affiliate dengan mudah dan percuma

Sharing is caring

Anda nak tahu tak bagaimana nak buat video hanya dengan sertakan klip gambar yang anda ada sahaja. Platform ini memang sangat sesuai bagi mereka yang sibuk tapi nak buat banyak video ringkas untuk tujuan promosi.

Ianya sangat mudah. Saya jamin. Serta percuma, Mula-mula sediakan stok gambar yang anda ada samada gambar yang ada dalam simpanan pc anda atau boleh juga guna gambar yang ada sedia di internet. Anda tidak perlu download gambar tersebut dimana anda hanya perlu copy link gambar tersebut. Caranya dengan right klik gambar dan copy image location. Mudah kan.

Sampai masa nak buat video. Semuanya dah tersedia. Muzik, slide transition, tambahan slide teks, nak letak link, template video, semuanya telah disediakan dan mudah dibuat hanya dengan drag dan drop sahaja. Bagi yang pertama kali pun mudah kerana dashboard yang sangat friendly.

Bila dah siap nak promote pula. Feveret site mestilah nak share di youtube. Jadi ini pun lagilah mudah. Cuma klik letak tajuk, tambah description dan keyword, video anda akan dipublish dalam beberapa minit sahaja, Cuma nak ingatkan video ini percuma selagi anda tidak hasilkan video yang melebihi 30 saat. Jadi pandai-pandailah adjust. Tak ada masalah punya.

Jadi dah tahu cara nak buat video mudah dan percuma sekarang anda mesti nak lihat contoh videonya. Sila lihat video yang telah dibuat dilink ini:

Lihat sini —> Video mudah dan percuma

Hits: 2

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge