tips

Cari homestay di Kuala Lumpur

Sharing is caring

Jalan jalan cari makan.

Tapi ke KL jalan jalan nak cari apa.

Selalunya KL orang jalan jalan nak shopping.

Bila dah penat shopping baru cari makan makan.

Ada few reasons kenapa orang nak keluar rumah dan nak stay out of the ordinary of own rumah.

Antaranya nak feel new air.

Baca:  Tanamkan Minat Menulis Tambah Pendapatan Sampingan

Different environment.

Nak rasa dok tempat lain dari yang lain.

Contoh?

Nak tido kat tempat selesa disamping ada swimming pool untuk please anak-anak.

Nak rasa dok high rise building dengan tingkap kaca dan balkoni angin menderu.

Turun turun groundfloor je bole jumpe shopping complex lepas jalan beberapa tapak lalu kaki lima.

Baca:  Anak-anak Syria minum sup kotak waktu musim dingin, sanggupkah kita melihat?

Ada gitu?

Biasa.

Kita manusia.

Nak rumah atas tanah.

Dah boring nak rasa atas angin pulak.

At least merasa.

Korang ado?

Share please tempat idaman memasing hehe …

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK JUAL PRODUK DI FACEBOOK?

>> LIHAT CONTOH AYAT COPYWRITING <<

 

 

Hits: 4

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge