5 ciri ayat copywriting yang buat emosi prospek sentap

Memang tidak dapat dinafikan lagi ayat copywriting akan speed up kan lagi sales korang ke tahap yang lebih tinggi dengan hanya apply beberapa ayat iklan yang sesuai. Teknik penulisan copywriting yang digarap hasil dari contoh dalam kajian case study sebelum-sebelum ini. dengan format dan struktur copywriting yang cukup berpengaruh dan proven sukses. 5 ciri ayat…

Apa ayat iklan copywriting nak guna untuk promosi produk bisnes 2020?

Tak semua orang gifted bila menulis apalagi menulis iklan bisnes ayat copywriting bila nak promosi produk. Dan orang yang pandai buat ayat copywriting ni pun rupanya dah pergi training. Tak semudah itu nak mengarang ayat copywriting ni melainkan memang berbakat. Jadi jangan heran jika korang terpinga-pinga dan terkial-kial bila excited nak jual produk tapi tak…

4 contoh ayat power untuk promosi produk

Pembaca akan ditunjukkan 4 contoh skrip spesel ayat power untuk promosi produk yang berkesan untuk membuat jualan di Facebook. Apa yang bakal pembaca temui nanti adalah skrip-skrip iklan yang sering digunakan oleh pengamal-pengamal Copywriting di Malaysia. Tugas kami adalah berkongsi ilmu ini agar kita mendapat manfaatnya bersama-sama. Skrip #1 Contoh skrip ayat promosi produk: Tengah…