5 ciri ayat copywriting yang buat emosi prospek sentap

Memang tidak dapat dinafikan lagi ayat copywriting akan speed up kan lagi sales korang ke tahap yang lebih tinggi dengan hanya apply beberapa ayat iklan yang sesuai. Teknik penulisan copywriting yang digarap hasil dari contoh dalam kajian case study sebelum-sebelum ini. dengan format dan struktur copywriting yang cukup berpengaruh dan proven sukses. 5 ciri ayat…

Apa ayat iklan copywriting nak guna untuk promosi produk bisnes 2020?

Tak semua orang gifted bila menulis apalagi menulis iklan bisnes ayat copywriting bila nak promosi produk. Dan orang yang pandai buat ayat copywriting ni pun rupanya dah pergi training. Tak semudah itu nak mengarang ayat copywriting ni melainkan memang berbakat. Jadi jangan heran jika korang terpinga-pinga dan terkial-kial bila excited nak jual produk tapi tak…

Cara menarik pelanggan yang mudah anda nak faham

Pelanggan tidak suka di paksa. Pelanggan tak suka diperbodohkan. Sebenarnya apabila kita buat posting dimedia sosial, pelanggan dah tau yang kita ni memang menjual dan sedang mempromosikan produk dan servis kita. Habih tu, pasai depa tak beli terus? Pelanggan suka apabila membuat keputusan adalah hasil dari penilaian sendiri dan bukannya disogok atau dipaksa beli. Jika…

Masalah tak tahu menulis copywriting

Sepertimana yang telah dijanjikan sebelum ini, antara masalah yang sering timbul ketika menulis copywriting adalah: 1)Tidak tahu menulis copywriting kerana tidak mengetahui ilmu copywriting 2)Tidak tahu copywriting yang sesuai untuk satu-satu produk 3)Ketiadaan idea untuk menulis copywriting 4)Tiada ilmu asas untuk menulis copywriting 5)Tiada formula yang boleh digunakan ketika menulis copywriting Setiap masalah, ada jalan…