Archive


Category: ibadah

  • Korang tak sure tajwid dan waqaf? Baca Quran jangan main syok sendiri
    Sharing is caring

    Sharing is caringAda tak kadang-kadang bila baca Quran korang jadi syok sendiri dgn bacaan Quran saya. Rasa konfiden je macam semua betul. Rasa macam bacaan dah mantap sangat dah. Kalau sampai part tak tau hukum tajwid pula, korang hentam buat stail ‘main agak’ je. Sedar tak korang sebenarnya masih ada banyak kesilapan kecil tajwid yang perlu diperbaiki. […]

Friend FB Penulis :)
Jom Like Blog Ni!
Like Facebook Kepoklekor.com
Sertai Kami Hari Ni!

Masukkan emel address anda untuk subscribe blog dan menerima post terbaru melalui emel.

Join 132 other subscribers

  • 0
  • 348
  • 210
  • 136,819
Ping