Christiano Ronaldo punya 200 juta follower IG merupakan influencer termahal di dunia

Secara rasmi instagram membuat pengumuman bahawa Christiano Ronaldo mempunyai follower IG yang paling ramai didunia. Bagi pembisnes IG dengan pengikut yang ramai peluang untuk pemasaran menjadi viral adalah sangat tinggi. Rupanya Christiano Ronaldo pun menrupakan seorang influencer yang menggunakan akaun insta beliau untuk membantu pemasaran bisnes orang lain tapi tak murah juga upahnya. Dikatakan upahnya…

Anda ada masalah bagaimana nak jual Shaklee di Instagram?

Anda pakai smartphone? Hanya pandai posting gambar? Lidah kelu nak berkata-kata? Tangan pula gigil nak menaip perkataan? Sememangnya susah betul nak buat marketing kan. Sekarang ni persaingan makin sengit. Media sosial pulak makin sesak. Semua orang nak menjual. Huhu…boleh stress dibuatnya. So .. nak bisnes dah tak macam dulu la. Kalau dulu boleh jer posting…

Contoh ayat review instagram

Pemasaran Instagram dengan ayat review berkesan merupakan antara pilihan terbaru bagi yang meniaga online. Ramai yang terlepas pandang teknik ini. Mungkin juga ada yang skeptikal terhadap instragram bolehkah guna, sesuaikah guna, nampak tak meyakinkan dan macam macam keraguan lagi. Bagi yang dah muak dengan media sosial sedia ada dan terdesak nak dapat sale sepatutnya dah…

Belum ada akaun instagram?

Aku tau korang ni banyak main facebook je kan. Bila dah selesa dengan facebook memasing asyik mengadap tu je la. Bagi yang bisnes atau menjual secara kecil kecilan mintak sangat la kan agar korang pelbagaikan lagi medium nak menjual tu. Biar ada kepelbagaian sikit tapi tak perlu sampai menjerat diri. Aku nak bagitau satu lagi…