iklan

Cendol Falah Santan Sawit Jenderam Hilir Yang Asli Lagi Menyegarkan

Sharing is caring
Cendol Sawit Falah
Cendol Sawit Falah yang menyegarkan tekak

Memang menyegarkan!

Tak sangka cendol santan sawit memang enak diminum.

Rasa santan sawit pun tak muak rupanya.

Guna santan sawit ni senang dan sedap 0% kolestrol. Gula merah masak campur dengan gula melaka air tak payah banyak supaya agak pekat.

Gula merah bila digabung dengan santan sawit meresap rasanya ke dalam lidah.

Baca:  Mana nak beli stroller baby brand Malaysia yang harga lebih murah giler punya

Isi cendol dengan jagung dan kacang merah pun memang ngam dengan santan sawit.

Cendol Falah masih baru dan perlukan sokongan komuniti, oleh itu kami ingin memberitahu sedia untuk memenuhi tempahan bagi yang berhajat.

Samada untuk akikah, kenduri, perkahwinan, majlis harijadi, atau pasar malam dan lain-lain lagi.

Berminat nak jadi agen pun sangat dialu-alukan.

Baca:  Jawatan kosong Bandar Seri Putra

Jika berminat, boleh hubungi blog ini atau boleh sahaja komen dibawah atau terus menghubungi no. yang tertera didalam gambar kat atas.

Hajat anda tidak akan dikecewakan.

In shaa Allah.

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK JUAL PRODUK DI FACEBOOK?

>> MUAT TURUN CONTOH AYAT COPYWRITING PERCUMA <<

 

 

Hits: 12

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge

3 Comments on “Cendol Falah Santan Sawit Jenderam Hilir Yang Asli Lagi Menyegarkan”