ebook percuma

Contoh promosi fan page

Sharing is caring

Kali ini saya nak kongsikan satu teknik pemasaran yang telah saya jumpa baru-baru ini. Tak perlu saya cerita detail kerana saya akan kongsikan kisahnya dalam satu ebook contoh promosi.

Ini kerana saya percaya diluar sana masih ramai yang masih mencari cara cara ringkas bagaimana nak promosikan perniagaan mereka di internet dan Facebook.

Apa yang anda akan dapat hasil dari perkongsian ini? Ilmu yang dikongsi dan dipraktikkan akan mendatangkan pahala. Mudahnya nak dapat pahala ya. Selebihnya biar Allah yang tentukan. Hatta Google pun ada mottonya yang tersendiri, “Users come first, money will follow”. Dahsyat, orang bukan Islam pun percaya apakan lagi kita orang Islam mesti ada semangat macam ni.

Anda boleh pelbagaikan subjeknya samada nak promosi makanan, promosi tadika, promosi penjualan, promosi barang, promosi pusat jagaan kanak-kanak, promosi laundry, promosi taska, promosi nursery dan pelbagai lagi.

Bak kata orang putih, “don’t just copy, be smart in your action’.

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK UPDATE STATUS DI FACEBOOK?

>> LIHAT CONTOH AYAT COPYWRITING UNTUK UPDATE STATUS FB <<

 

 

Hits: 28

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge

57 Comments on “Contoh promosi fan page”

  • “saya perlukan ebook percuma contoh promosi kerana saya nak dapatkan ilmu yang akan didedahkan di dalam ebook ini.”.

  • Saya sangat berminat untuk mendapatkan ebook case study ini. Harap ilmu dan kemahiran saya tentang pemasaran Facebook dapat ditingkatkan lagi setelah diberi peluang untuk menelaah ebook ini. Terima kasih..

  • saya perlukan ebook percuma contoh promosi kerana lihat ilmu yang tidak ada lagi…

  • Terima kasih Saiful, Mohd dan khairul zarizi kerana sudi komen di blog ini. Sebagai yang telah dijanjikan, ebook percuma telah saya emelkan kepada tuan semua.

  • saya nak ebook percuma sebab nak tengok apa isi kandungan dia 🙂

  • saya nak ebook percuma sebab nak tengok apa isi kandungan dia 🙂

  • saya perlukan ebook percuma contoh promosi kerana ingin menambahkan ilmu dan pemasaran facebook dan blog agar mendapat jualan yang berkesan menarik pembeli untuk beli daripada kita

  • Saya sangat berminat untuk mendapatkan ebook case study ini. Harap ilmu dan kemahiran saya tentang pemasaran Facebook dapat ditingkatkan lagi setelah diberi peluang untuk menelaah ebook ini. Terima kasih..

  • SAYA PERLUKAN EBOOK PERCUMA KERANA SAYA INGIN MEMPERTINGKATKAN LAGI BISNES SAYA…

  • saya perlukan ebook percuma contoh promosi kerana supaya ia boleh menambahkan lagi cara pemasaran di internet.

  • saya perlukan ebook percuma contoh promosi kerana ingin menambah ilmu pemasaran dan business.

  • Saya perlukan ebook percuma contoh promosi kerana saya
    adalah seorang ‘newbie’.

  • SAYA PERLUKAN EBOOK INI UTK MENINGKATKAN PENGETAHUAN SAYA

  • saya perlukan ebook percuma contoh promosi kerana saya ingin menambahkan like dalam fan page saya

  • saya perlukan ebook percuma contoh promosi kerana saya ingin menambahkan like dalam fan page saya

  • fendi, terima kasih kerana sudi komen. ebook percuma telah pun saya emelkan.

  • mohd syahrul, terima kasih atas kesudian anda untuk mendapatkan ebook tersebut dan semoga anda berjaya dengan pengetahuan baru ini.

  • Osman A, harapnya anda akan lebih yakin dalam membuat promosi selepas ini.

  • Ana soleh, tahniah kerana semangat anda yang sentiasa ingin terus belajar.

  • mknajmie, teruskan usaha anda dalam mempelbagaikan lagi kempen promosi anda di internet.

  • Rina, semoga bisnes anda lebih maju lagi setelah mendapatkan tips dari ebook ini

  • insyirah, moga mendapat manfaat dari perkongsian ebook yang tak seberapa ini, insyaAllah.

  • saya perlukan ebook percuma contoh promosi kerana saya gemar ilmu untuk saya boleh berjaya seperti tuan

  • saya perlukan ebook percuma contoh promosi kerana saya sangat brminat untuk menimba ilmu teknik promosi

  • saya perlukan ebook percuma contoh promosi kerana ingin mempertingkatkan jualan dan pengetahuan saya.

  • Saya nak ebook percuma untuk saya belajar ilmu baru!

  • Kamal Asimoni, terima kasih. Saya pun masih belajar sebenarnya. Sila cek emel tuan.

  • Mal, link download telah diemel kepada tuan. Terima kasih atas minat yang ditunjukkan.

  • faQarMohd, ebook percuma boleh di download dengan klik link yang saya emelkan. Terima kasih.

  • Mohd Zahid Arifen, ilmu ni baru tak baru pun cuma di refresh kembali. Boleh cek ebook ni dalam emel tuan.

  • “saya perlukan ebook percuma contoh promosi kerana saya ingin belajar dan praktikkannya.”.

  • saya perlukan ebook percuma contoh promosi kerana ingin mempertingkatkan pengetahuan saya.

  • Risa, syabas atas semangat anda. salam kejayaan dari saya.

  • hisham, sila cek email anda dan semoga anda dapat manfaat, insyaAllah.

  • “saya perlukan ebook percuma contoh promosi kerana saya betul2 nak belajar mempromosikan produk jualan saya”.

  • Ramnah, tahniah. sila download ebook percuma dari emel anda sekarang.

  • Saya perlukan ebook percuma contoh promosi kerana saya nak belajar ilmu promosi di dalam ebook itu.

  • Tahniah Lee Chee Yung kerana sudi komen dan ebook percuma telah dihantar melalui email.

  • saya ingin belajar cara buat duit di FB dgn betul..thx

  • jay_20, sila cek emel anda untuk download ebook percuma tu.

  • saya perlukan ebook percuma contoh promosi kerana saya ingin mencari dan menambah ilmu pengetahuan sebab sy masih baru dalam bidang perniagaan dlm fb..

  • Aishah, ebook percuma telah saya emailkan. Semoga berjaya!

  • saya ingin menambah ilmu pemasaran fb . . . tq

  • alieya, semoga anda berjaya dlm pemasaran fb.

  • saya perlukan ebook percuma contoh promosi kerana saya perlu menambah ilmu berkenaan pemasaran melalui facebook

  • Salam,

    wah ebook yg menarik untuk newbie mcm saya ni. Harap jasa baik tuan untuk beri satu copy kepada saya ya! TQVM

  • Saya perlukan ebook percuma ini untuk menambah ilmudan tips2 pemasaran berkesan

  • sy mahu ebook percuma utk memudahkn dan mnambahkn lg ilmu pgetahuan.

  • ude, dah bole cek emel. cuba amalkan dan tengok apa hasilnya.

  • Sharifahnur, semoga ilmu pemasaran anda akan lebih berkesan lepas ni 🙂

  • salam deerek, copy dah di emelkan. tolong amalkan ye dan jgn simpan dlm hard disk je:)

  • saya perlukan ebook percuma contoh promosi kerana saya ingin mencari dan menambah ilmu pengetahuan oleh kerana saya masih baru dalam bidang perniagaan di facebook

  • nur farhana, terima kasih kerana berminat. sila like dan ikut arahan ini http://www.facebook.com/pages/Pemasaran-Fanpage-dan-Blog/144532402230216?sk=app_102068836552678 ebook akan di hantar melalui emel.

  • assalamualaikum w.b.t
    En. Azman,
    ‘SAYA NAK’ EBOOK TUU…
    Thanks…:-)

  • sorry…salah tengok name tuan umah…hihii…
    maaf ye En.Azam mohd..hihiii

  • Saya seorang newbie. Saya perlukan ebook percuma contoh promosi bagi menambahkan lagi ilmu. Terima kasih kerana tuan sudi berkongsi ilmu.

  • Alhamdulillah semoga tuan rosli berjaya!