shaklee

Cyst kecut dengan GLA Shaklee

Sharing is caring

Ada kastemer Shaklee bagitau mak dia dikesan ada ketumbuhan cyst dalam perut.

Lepas tu dah siap dapat tarikh apoinmen doktor lagi.

Tinggal tunggu je nak operation.

Memandangkan ada masa lagi nak tunggu tarikh tu diaorang dapatkan konsultansi dan ambilkan Shaklee GLA dan Shaklee Carotomax.

Alhamdulillah dalam masa 2 bulan cyst dalam perut dah kecut.

Baca:  Shaklee Vivix® Liquid Dietary Supplement "Kosher"

Berkat dari kesungguhan usaha dan atas izinNya jua.

Doktor PAKAR pun bagitau operation kensel!

Tak payah bedah.

LEGAAA!

 

A post shared by 💋Shaklee Bangi Vitamin Murah💋 (@shakleebangiasnida) on

 

 

Hits: 1

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge