tips

Daftar Tadika Bukit Mahkota Kajang

Sharing is caring

Bila hujung tahun tiba masanya ibubapa mencari tadika untuk anak-anak sebagai persediaan sebelum masuk ke alam persekolahan.

Tadika Celik Minda membuka pendaftaran untuk kemasukan anak-anak berumur 4-6 tahun sepanjang bulan November dan Disember dan akan menutup sesi pendaftaran apabila kuota telah dipenuhi. Jadi digalakkan sangat ibubapa supaya tidak lengah sebab maklumlah masa berjalan pantas. Tau-tau je nanti dah masuk tahun baru tak sedar anak belum daftar lagi. Apalagi sibuk hujung tahun dengan banyak kerja yang perlu diselesaikan.

Baca:  Anda nak berjaya sebagai usahawan? Say goodbye to zon selesa!

Kenapa nak daftar kat Tadika Celik Minda?

Tadika ini telah mendapat kelulusan penuh dari Jabatan Pelajaran Negeri, Majlis Perbandaran Kajang serta Jabatan Bomba. Silibus pembelajaran di tadika ini adalah berpandukan Kurikulum Standard Prasekolah Kebangsaan (KSPK). Pendidikan seimbang juga diutamakan agar akademik dan ilmu agama sama-sama dititikberatkan.

Apa aktiviti yang dijalankan di Tadika Celik Minda?

  • Lawatan sambil belajar
  • Pemeriksaan gigi oleh Klinik Pergigian
  • Hari Sukan & Konvekesyen
  • Aktiviti Art & Craft
  • Asas Fardhu Ain & Iqra setiap hari
Baca:  Apa sebenarnya maksud Yakjuj & Makjuj bagi panduan kita di akhir zaman menuju ke hari kiamat?

Waktu operasi tadika ialah dari pukul 7 pagi hingga 6 petang dimana yuran bulanan yang dikenakan sangat berpatutan. Yuran 1/2 hari RM200, sehari penuh pula yurannya RM370.

Bagaimana nak daftar kat Tadika Celik Minda?

Hubungi 0133772745.

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK JUAL PRODUK DI FACEBOOK?

>> LIHAT CONTOH AYAT COPYWRITING <<

 

 

Hits: 8

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge

2 Comments on “Daftar Tadika Bukit Mahkota Kajang”

  • Nombor telefon perlu dikemas kini. 0133772745.

  • ok Cikgu Siti 🙂