DVD simple cara buat fb ads tapi sales power dengan harga murah

FB ads adalah Facebook ads yang merujuk kepada iklan berbayar di Facebook. Jika kita lihat di sebelah kanan akaun Facebook anda akan lihat banyak iklan yang tersusun dari atas ke bawah itu semuanya slot iklan berbayar.

Posting biasa di wall atau timeline hanya rakan-rakan anda yang akan dapat melihat posting tersebut jika anda cuba mengiklan produk anda di situ berbanding jika iklan fb ads ini dibuat semua orang yang sedang melayari Facebook akan ternampak iklan anda bergantung kepada target group yang anda telah pilih sebelumnya. Jadi dengan FB ads lebih ramai prospek yang anda akan target tambahan lagi mereka adalah group yang lebih tepat untuk anda tujukan iklan tersebut.

BACA:  Rumah mainan kanak-kanak indoor untuk dijual online

Masalahnya adalah FB ads:

1. Agak teknikal

2. Banyak options yang memeningkan kepala

3. Melibatkan kos

4. Jika tidak mahir anda akan belanjakan lebih wang dari apa yang sepatutnya anda labur

Tidak banyak panduan di pasaran yang menerangkan tentang FB ads. Jika ada pun ianya dibuat dalam bentuk ebook. Ianya diterangkan dalam bentuk langkah demi langkah dengan lengkap serta di beri screenshot untuk membayangkan langkah yang perlu diambil.

BACA:  Proton Wira Evo Car Services by EZ Motorsport - Car Services You Can Trust

Kelemahan ebook ialah ianya agak sukar dirujuk jika melibatkan langkah-langkah yang agak jauh jaraknya jika tiba-tiba timbul kekeliruan tentang langkah yang perlu dibuat.

Kini telah muncul satu panduan yang telah di upgrade kepada video. Kelebihan video ia boleh di forward dan reverse dan sekiranya anda perlukan tindakan segera anda hanya perlu mainkan video dan pause sekiranya anda ingin lakukan ads serta merta mengikut panduan video tersebut.

BACA:  12 Contoh Ayat Viral Pantas Bantu Promosi di Facebook

BILA RAMAI FOLLOWER IKUT, LEBIH RAMAI ORANG NAMPAK PRODUK ANDA DI FB!

NAK TARIK LEBIH RAMAI FOLLOWER AGAR LIKES DAN KOMEN POST PRODUK ANDA?

>> DOWNLOAD CONTOH AYAT POSTING PRODUK MENARIK PERHATIAN ORANG! <<

[1-click-image-ranker]

Leave a Comment

CommentLuv badge

%d bloggers like this: