jual ebook

E Book FTP

Sharing is caring

FTP adalah perisian mudah yang boleh digunakan untuk pemindahan fail dari pc anda ke server laman web anda. Cpanel juga boleh digunakan tapi anda perlu tahu untuk gunakan modul yang mana satu. Ini kerana dalam Cpanel terdapat banyak modul yang setiap satunya mempunyai fungsi yang pelbagai. Penggunaan Cpanel adalah percuma setelah anda membayar nama domain dan sewa hosting.

Jadi FTP adalah satu pilihan jalan singkat yang boleh digunakan untuk upload file atau laman web anda ke server. Perisian FTP juga percuma dan boleh di download dari internet. Contoh FTP yang agak popular adalah Filezilla.

Bagi yang memerlukan panduan cara guna FTP, anda boleh rujuk kepada e book FTP. Dengan adanya e book ia boleh dijadikan rujukan dan disimpan dalam pc anda berbanding video-video percuma yang terdapat di Youtube hanya boleh dirujuk bila anda online sahaja.

 

NAK TARIK LEBIH RAMAI FOLLOWER AGAR LIKES DAN KOMEN POST ANDA?

>> TIPS NAK TARIK FOLLOWERS <<

 

 

Hits: 1

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge