tips

Hiasan dalaman murah untuk rumah teres

Sharing is caring

Bagaimana anda boleh hias rumah teres anda dengan hiasan dalaman yang menarik dan memukau tanpa perlu berbelanja besar mengupah interior designer?

Baca lanjut: Tips deko jimat pakar hiasan dalaman

Ramai yang nak mengemas tapi tak tahu bagaimana sebab tak ada skill katanya. Lepas tu nak upah pun tak tahu nak outsource pada siapa, bangla ke indon ke. Jika ada pun servis hias dalaman ni sudah tentu menambah kos poket anda.

Baca:  What I have learnt from Kung fu Panda movie

Elok je buat sendiri tapi camner. Tipsnya ialah banyak tengok contoh gambar deko rumah teres di fb dan insta atau blog. Cuba imitate. Kadangkala tak perlu bajet cuma kena susun semula aturan barang dan perabut dalam rumah. Boleh je tambah satu atau dua barang tapi tak perlu sampai rombak semua buang barang lama atau beli barang baru semuanya. Jika tak konfiden boleh dapatkan tips hiasan dalaman dari pakar tapi anda buatlah dan susun sendiri. Baru jimat!

Baca:  Siapa nak jadi orang kaya ... sila baca ni!

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK JUAL PRODUK DI FACEBOOK?

>> LIHAT CONTOH FORMAT COPYWRITING <<

 

 

Hits: 269

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge