tips

Hadiah GoPro Hero4 Black Edition Adventure Package menangi pertandingan video pendek

Sharing is caring

GoPro Hero4 Black Edition Adventure Package.

Siapa yang minat gajet kat atas memang boleh baca artikel ni.

Selain GoPro Hero4 Black Edition Adventure Package ni, ada ada banyak lagi gajet lain yang function dia pun boleh tahan giler.

Nak tau tak?

Ada hadiah lain yang power-power juga.

Hadiah Kategori Popular

PERTAMA
GoPro Hero4 Black Edition Adventure Package

Baca:  MDEC sedia peluang kerja online tambah pendapatan

KEDUA
Samsung Galaxy A9 Pro Smartphone – Gold

KETIGA
Sony PlayStation 4 500GB – White

SAGUHATI 1
Western Digital My Book Live 2TB Hard Drive

SAGUHATI 2
JBL Trip Bluetooth Speakers

SAGUHATI 3
Fujifilm Instax Mini 8 Instant Camera – White

Hadiah Kategori pilihan panel hakim

PERTAMA
Samsung UA-43KU6000 43″ 4K Ultra HD LED TV

KEDUA
Huawei P9 Smartphone Prestige Gold

KETIGA
Beats by Dr Dre Studio Wireless Headphones

Baca:  Ubah nasib dengan sedekah

SAGUHATI 1
WD My Cloud 3.5″ 2TB External Hard Drive

SAGUHATI 2
BOSE Soundlink Color Bluetooth Speaker

SAGUHATI 3
Fujifilm Instax Mini 90 Neo Classic Instant Camera

Apa nak kena buat jika nak dapat hadiah kat atas?

Hadiah GoPro Hero4 Black Edition Adventure Package menangi pertandingan video pendek 1

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK JUAL PRODUK DI FACEBOOK?

>> LIHAT CONTOH AYAT COPYWRITING <<

 

 

Hits: 1

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge

2 Comments on “Hadiah GoPro Hero4 Black Edition Adventure Package menangi pertandingan video pendek”

  • ada lagi x hadiah ni? nk try gak

  • Malaysia Sentral; contest adalah sehingga 12 November 2016.