Hapuskan kulit berminyak seawal 7 hari dengan zaitun dan habbatus sauda

Itulah pengakuan yang diberikan oleh seorang pengguna.

Puan Korelena Antony, “Kulit berminyak dah kering selepas bangun tidur. Kulit terasa lembap dan yang penting tiada jerawat yang tumbuh setakat ini. Baru seminggu guna.”

Tahukah anda gabungan zaitun dan habbatus sauda boleh menghilangkan minyak pada kulit muka anda serta menjadikannya sentiasa lembap dan tegang?

Habbatus Sauda mempunyai anti-oksidan yang tinggi bagi merawat dan meningkatkan kadar imunisasi kulit. Manakala minyak zaitun pula menguatkan akar (sel kulit) dan melembutkan serta mencantikkan kulit.

BACA:  4 tanda umum wajib saringan covid-19 serah diri pada klinik kesihatan atau hospital

Produk semulajadi ini pula diperkuatkan dengan teknologi SERUM mampu membawa bahan aktif menembusi lapisan kulit kepada sel-sel akar kulit dengan cepat dan berkesan.

Jika anda adalah jenis orang yang suka penyelesaian yang semulajadi dan alami, tak suka makan ubat, tak mahu buat pembedahan, dah cuba produk lain dan tak sesuai dan tak percaya dengan produk mahal yang mungkin tak betul lebih baik gunakan minyak zaitun dan habbatus sauda yang dah tentu herba sunnah yang memang sudah terkenal khasiatnya.

BACA:  3 kunci utama elak sakit mental kemurungan (depression)

Anda nak tahu lebih lanjut tentang cara nak hilangkan minyak di muka anda?

Untuk mengetahui lebih lanjut, silalah:

1. Klik Saya Suka Cantik

2. Rujuk maklumat samada ia sesuai untuk anda

3. Klik butang tempahan

4. Produk akan dipos setelah pembayaran dibuat

Mengenai Saya Suka Cantik:

Saya suka cantik  menawarkan solusi secara alami tapi moden. Amalan sunnah menggunakan zaitun dan habbatus sauda telah diketahui umum walaubagaimanapun produk ini dinaiktaraf dengan diserapkan teknologi serum agar ianya mudah mesra dan menghasilkan penyembuhan dengan lebih pantas. Produk terbaru kami boleh anda lihat di FB.

BACA:  Status terkini Covid-19 Malaysia sehingga 16 April 2020

Leave a Comment

CommentLuv badge

%d bloggers like this: