web hosting

NetKL Hosting murah Malaysia

Sharing is caring

Dah lama pakai hosting NetKL ni.

Blog ni la guna NetKL ja.

Mula-mula dulu memang tak puas hati.

Asyik-asyik server down atau masalah lain.

Macam-macam lah tapi tak tau nak bagitau kat sini sebab bukan tau teknikal pun.

Tapi bila kita komplen manjang NetKL pun ok je.

Memang aduan kita tu di layan tanpa jemu.

Baca:  Domain oh domain...blog oh blog

Akhirnya memang bertahan sampai hari ni.

Servis tip top. Tak puas hati bising jap.

Tak payah call. Semua main email je.

Beres.

Jadi ada sape-sape tengah cari domain dan hosting nak buat blog memang saya rekemen NetKL ni.

Tak payah risau.

Memang ok punya.

Kenapa saya kata murah?

Ada pakej kalau kita beli yang boleh dapat domain name percuma je.

Baca:  Domain oh domain...blog oh blog

Tak percaya ke?

Boleh cek sendiri.

NetKL – Web hosting murah Malaysia

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK JUAL PRODUK DI FACEBOOK?

>> LIHAT CONTOH AYAT COPYWRITING <<

 

 

Hits: 5

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge

1 Comment on “NetKL Hosting murah Malaysia”

  • cool post. keep up the good work.