How Tong Kooi Ong is attempting to break Bank Negara and crash the RM: BREAKING NEWS

Please read more here: https://malaysianexpose.wordpress.com/2015/01/28/how-tong-kooi-ong-is-attempting-to-break-bank-negara-and-crash-the-rm-2/

Ini memang kes naya!

Style yang sama telah dibuat oleh seorang spekulator berbangsa Yahudi siapa yang tak kenal lagi jika bukan Gearge Soros.

George Soros telah menumbangkan Bank of England dan berjaya mengaut keuntungan sebanyak USD1billion dengan hanya hasil dari membuat spekulatif dan memberi gambaran kepada umum bahawa matawang yang ada dalam pasaran adalah lemah.

Baht Thailand juga telah diserang dengan modus operandi yang sama. Bayangkan sehingga Thailand akhirnya tunduk untuk meminjam dengan IMF. Kita pun tahu siapa dibelakan IMF ini. Tidak lain tidak bukan hanya untuk menjahanamkan ekonomi negara lain.

BACA:  Rahsia tips nak berjaya

Dengan cara inilah sesetengah orang membuat wang secara tidak beretika dan mungkin menggunakan dana ini untuk tujuan tertentu. Sebahagian masuk poket dan sebahagian lagi tentunya ke tabung gelap yang kita pun tidak ketahui apa fungsinya.

Dan kini ada pula rakyat Malaysia yang sanggup untuk menjatuhkan matawang negara sendiri mungkin atas tujuan-tujuan tertentu untuk mengaut keuntungan, menjatuhkan seseorang dan membiayai dana yang tidak diketahui.

BACA:  Berbaloi tonton Ejen Ali The Movie atau baca buku komik Ejen Ali The Movie waktu cuti sekolah

Saya pun rasa seram nak bercerita. Seeloknya anda baca sendiri disini —> https://malaysianexpose.wordpress.com/2015/01/28/how-tong-kooi-ong-is-attempting-to-break-bank-negara-and-crash-the-rm-2/

Tolong sebarkan artikel ini jika anda sayangkan Malaysia dan lindungi rakyat dan generasi akan datang dari penyangak ekonomi yang tidak bermaruah dan mementingkan diri sendiri.

Saya bukanlah orang politik.

BILA RAMAI FOLLOWER IKUT, LEBIH RAMAI ORANG NAMPAK PRODUK ANDA DI FB!

BACA:  Pengedar Shaklee Bukit Mahkota Kajang

NAK TARIK LEBIH RAMAI FOLLOWER AGAR LIKES DAN KOMEN POST PRODUK ANDA?

>> DOWNLOAD CONTOH AYAT POSTING PRODUK MENARIK PERHATIAN ORANG! <<

Saya hanyalah rakyat Malaysia yang ingin lihat keharmonian dikalangan rakyat semua.

Leave a Comment

CommentLuv badge

%d bloggers like this: