affiliate

Jadikan komisyen affiliate rezeki terpijak pendapatan sampingan anda

Sharing is caring

Semalam.

Saja cek akaun affiliate satu demi satu beberapa produk digital yang saya promosi di blog ni.

Kebanyakan owner produk akan letak notifikasi setiap kali jika ada jualan.

Tapi ada juga yang tidak jadi caranya nak tahu samada terhasil jualan kita kena log in ke dalam akaun affiliate.

Lihat pada tab jualan.

Kebetulan tergerak nak tengok satu akaun ni sebab dari page statistik ada orang yang melawat artikel berkenaan pemasaran facebook dan link produk ini saya letak kat bawah artikel.

Baca:  Perniagaan affiliate dengan program Amazon Associates

Alhamdulillah. Ada pending payment!

Saya pun terus beri mesej pada owner produk melalui tab Bantuan —> Borang Hubungi.

Mesej saya ringkas sahaja.

Saya taipkan “Alhamdulillah”.

Saya kira mesej itu sampai kepada owner produk sebab hari ini tengok email dah ada notifikasi dari Maybank yang memberitahu owner produk telah masukkan komisen affiliate saya ke Maybank.

Baca:  Bisnes ni gerenti ke boleh berjaya?

So, bila kita dah kenal owner produk maka ia lebih mudah dan licin.

Tak semua owner produk buat begini (bayar on the spot).

Kebanyakannya akan bayar hanya sebulan sekali.

Itulah asam garam dunia affiliate.

Nak tahu bagaimana saya promosi affiliate ni?

Klik sini —> Rahsia duit sampingan

pendapatan sampingan

 

NAK TARIK LEBIH RAMAI FOLLOWER AGAR LIKES DAN KOMEN POST ANDA?

>> TIPS NAK TARIK FOLLOWERS <<

 

 

Hits: 0

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge