bisnes makanan

Jalan-jalan cari makan burger bakar di Google maps

Sharing is caring

Fikir burger je dah terkeluar air liur.

Dah try burger bakar?

Nak try…tapi tak tahu nak cari kat mana.


Jalan-jalan cari makan burger bakar di Google maps 1

Teringin burger McD?

Takyah la kot…elok boikot je.

Rindu kat prosperity?

Oblong kita banyak…Ramly burger bersepah.

Nak tak nak je cari..kalau cari mesti jumpa.

So, macamana nak cari burger bakar dengan cara yang paling sempoi?

Baca:  Wechat media baru untuk promosi bisnes online

Sebenarnya ada banyak cara ramai orang tak tahu.

Search kat Google maps. Apa kelebihan Google maps?

Automatik dia akan tunjuk outlet mana yang terdekat dengan kita.

Siap dengan direction dan peta lagi…haaaa mana best banding dengan Google.com.

Boleh juga kalu nak cari outlet dekat tempat lain.

Just type “burger bakar + nama tempat lain”.

Baca:  Bisnes di rumah buat cupcake peroleh jualan 3-4 angka sebulan

Sekiranya kita ada bisnes, Google maps ialah salah satu marketing tool wajib yang best untuk promosi bisnes kita di internet.

Elokla daftarkan bisnes kita di Google maps. Mudah orang nak buat search.

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK JUAL PRODUK DI FACEBOOK?

>> LIHAT CONTOH AYAT COPYWRITING <<

 

 

Hits: 1

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge

2 Comments on “Jalan-jalan cari makan burger bakar di Google maps”

  • malaysia kaya dengan burger.. burgerdil pun kita ada..hehe google je

  • hihi …. betul tu bro