Kan mudah menjual online kat Mudah.my

Nak tanya.

Barang ni kita dah tau kat oversea memang ada.

Tapi dia ada kat ebay je itupun tak ship ke Malaysia.

Jika kita cari satu barang dan kita taip kat Google tak jumpa.

Satu tempat online yang kebarangkalian tinggi untuk jumpa pelbagai jenis barang adalah Mudah.my, Lelong, Low Yatt forum etc.

Selalunya Mudah.my harga barang ada banyak pilihan dan nak menjual di sana pun tak banyak songeh.

So kalau kita dah ada barang dan tak tau mana nak start saya cadang anda jual di Mudah.my.

Cuba try daftar ProNiaga ianya percuma lagi best pula boleh letak alamat website.

Nampak tak permainannya?

Curik sikit trafik Mudah.my dan tarik ke website kedai anda.

Takde website pun ok, ProNiaga pun boleh untuk permulaan.

Mudah.my ni portal besar dan jadi tumpuan ramai.

Tak salah mencuba nasib di sini.

Hits: 3

This entry was posted in bisnes internet and tagged , , , by Azam Mohd. Bookmark the permalink.

About Azam Mohd

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

6 thoughts on “Kan mudah menjual online kat Mudah.my

  1. Bagus tu…lebih ramai orang aware pasal Mudah.my lebih konfiden peniaga nak letak barang kat sana.

  2. Tapi satu kelemahan Mudah.my ni, orang tak boleh letak komen atau review mengenai barang yang dijual 😀

  3. Boleh bro cuma syaratnya jual melalui akaun Pro Niaga Mudah.my sahaja. Jika jual melalui akaun biasa memang tak boleh.

  4. sori bro…silap tengok…yang ada report ad kalau ada fraud, kena tipu dan sebagainya…review memang tak ada…huhu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge