Video kangkung remix dah jadi viral

Baru-baru ini kita dikejutkan dengan fenomena kangkung di seluruh negara Malaysia. Bagi sesiapa yang belum pernah menonton, saya letakkan video tersebut dalam post ini. Al-kisah yang nak cerita ini bukanlah disebabkan subjek kangkung ini tetapi konsep viral yang telah ditunjukkan oleh video youtube ini.

Ianya boleh dijadikan sebagai satu tool pemasaran yang efektif jika kita tahu bagaimana cara untuk hasilkan video yang viral. Cuba tonton video dibawah dan anda sudah pasti setuju mengapa ianya dah menjadi viral. Antara faktor utamanya ialah:

BACA:  Sape kata youtube driving tak banyak view, tak ramai subscriber, baik korang tengok youtube brader Azrul Haiza ni

1. Keunikan
2. Isu yang dibawa
3. Remix yang menarik
4. Teknik promosi

Begitu juga apabila anda berfikir untuk hasilkan video bagi tujuan pemasaran, faktor-faktor di atas perlu anda ambil kira.

BILA RAMAI FOLLOWER IKUT, LEBIH RAMAI ORANG NAMPAK PRODUK ANDA DI FB!

NAK TARIK LEBIH RAMAI FOLLOWER AGAR LIKES DAN KOMEN POST PRODUK ANDA?

BACA:  Nak buat youtube tapi tak pandai nak edit bukan alasan bagi Sazali Adam Bahar yang giler memancing

>> DOWNLOAD CONTOH AYAT POSTING PRODUK MENARIK PERHATIAN ORANG! <<

Nak tonton video remix kangkong? Nak buat video youtube anda jadi viral? Klik sini!

Leave a Comment

CommentLuv badge

%d bloggers like this: