Kerja online sebagai Konsultan IT di perlukan segera

Mahukah anda bekerja sebagai seorang Consultant IT dalam membuat laman web?

Apa syarat-syaratnya?

  1. Tidak perlukan modal
  2. Tidak perlu kemahiran
  3. Tidak perlu bakat
  4. Hanya perlu hati yang kental

Berapa gajinya?

RM5k – RM12k sebulan

Siapa sasaran pelanggan anda?

Kata Pengarah Kanan Bahagian Pembangunan Eksport Matrade, Datuk Dzulkifli Mahmud “Kini katanya, bilangan syarikat yang mempunyai laman web masih lagi kecil kerana hanya 100,000 daripada lebih 700,000 syarikat PKS di negara ini yang mempunyai laman web.”

Ini bermakna peluang untuk anda mendapatkan pelanggan sangatlah luas. Bayangkan, hanya  1/7daripada syarikat PKS sahaja yang memiliki laman web. Jika anda boleh sasarkan untuk mendapat hanya 1% daripada jumlah syarikat PKS yang masih tidak memiliki laman web, 6000 syarikat boleh menjadi pelanggan anda.

Apa tugas-tugas anda?

Membantu bisnes kecil dan IKS untuk memasarkan bisnes mereka secara online. Tugas anda ialah untuk meningkatkan keuntungan bisnes syarikat mereka. Servis boleh di buat secara one off atau secara berjadual.

Disini saya ingin memasukkan FAQ (Frequent Ask Question) untuk membantu anda memahami kursus ini dengan lebih mudah:

Soalan 1: Apakah Jenis Kerjaya Yang Diajar Didalam Kursus Ini?

Kerjaya yang akan didedahkan didalam kursus ini adalah kerjaya IT Consultant. Kerjaya ini sememangnya dapat menjana pendapatan dari RM 5,000 sehingga RM 12,000 sebulan.

Soalan 2: Adakah Kerjaya Ini Memerlukan Sebarang Kelayakan?

Kerjaya ini tidak perlu sebarang kelayakan. Jika anda mahir menggunakan perisian komputer seperti Microsoft dan Facebook, anda sudah layak untuk memulakan kerjaya ini.

Soalan 3: Siapakah Yang Layak Untuk Memiliki Kurjaya Ini?

Kerjaya ini layak untuk sesiapa sahaja yang ingin memiliki pendapatan yang mereka idam-idamkan. Pelajar, penganggur, lepasan universiti, usahawan, Part-Timer, Government Servant dan juga suri rumah dapat memulakan kerjaya ini samada secara sambilan @ secara sepenuh masa.

Soalan 4: Bagaimana Jika Saya Tidak Mahir IT?

Saya sudah sediakan video langkah demi langkah yang padat dan komprehensif bagi membantu sesiapa sahaja untuk mempelajari potensi kerjaya ini. Jangan risau jika anda tidak mahu lakukan kerja-kerja teknikal, Outsourcelah kepada kami. Tugas anda akan lebih mudah dan cepat.

Soalan 5: Bagaimanakah Saya Ingin Mendapatkan Kursus Hebat Ini?

Anda boleh layari laman web utama kursus ini dengan klik pada link dibawah dan pesan kursus ini melalui Order Button kami. Selepas bayaran dibuat, anda akan terus dapat mengakses kepada laman download kami dan memulakan kelas pertama anda.

Saya harap agar anda berani untuk membina kerjaya pertama anda hanya dari rumah dan menjana pendapatan yang lumayan darinya. Amin.

BACA:  Rumah mainan kanak-kanak indoor untuk dijual online

Leave a Comment

CommentLuv badge

%d bloggers like this: