jual ebook tips

Kerja part time 2017 secara online dilancarkan!

Sharing is caring

Antara kekangan untuk buat kerja part time ialah masa dan modal.

Bayangkan jelah dengan kerja utama sahaja kita dah penat.

Belum lagi ditambah dengan pening kepala dan masalah yang timbul kat tempat kerja.

Itu sahaja sudah cukup untuk kita katakan tidak pada kerja tambahan.

Apa? Nak tambah problem?

Lebih baik duduk diam-diam dan relaks sebab nak berehat dari kepenatan yang belum habis di tempat kerja.

Tetapi itu semua bergantung kepada jenis kerja part time tu.

Kerja di mana? Kalau jauh memanglah…duit minyak lagi, nak meredah trafik lagi mungkin tak sanggup dah.

Kerja berapa lama? Uihh…kerja kerja kerja bila la pulak nak rehat.

Baca:  Telefon PERCUMA YES 4G Untuk Anak-anak Keluarga B40

Bos dia macam mana …ok ke? Itu kalau ok, kalau tak ok ?

Memang banyak faktor yang nak diambil kira sebelum kita nak buat keputusan untuk kerja part time.

Sebabnya ia perlukan komitmen.

Tapi sebenarnya ada jenis kerja part time yang tidak mengikat kita.

Masa kerja fleksibel dan takde bos yang nak perati kita kerja.

Kita adalah bos, kita juga pekerja.

Jika rajin boleh la dapat hasil banyak tapi kalau malas telur ayam la jawabnya.

Ianya ibarat kerja sendiri yang kita sendiri kawal.

Kemudian untuk tujuan promosi kita tidak perlu tenaga yang banyak.

Baca:  Berhenti kerja atau dibuang nak kerja apa?

Cukup dengan guna smartfon dan facebook jika itu yang kita ada.

Tak perlu keluar rumah dan jumpa orang pun.

Mudah kan.

Program ini banyak ditawarkan cuma ramai je yang tak tahu.

Inilah kerana syarat program ini anda perlu terlebih dulu join program ini.

Setelah join dan upgrade ke akaun premium barulah program ini akan didedahkan dengan lebih detail.

Jika berminat, anda boleh join program NiagaFB ini.

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK JUAL PRODUK DI FACEBOOK?

>> LIHAT CONTOH AYAT COPYWRITING <<

 

 

Hits: 0

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge