Komisen affiliate Lubuk Income Internet

Perkongsian lagi berkenaan komisen yang saya dapat mempromosikan affiliate ebook Lubuk Income Internet.

Tujuan perkongsian ini adalah untuk memberi galakan kepada anda yang berminat mencari pendapatan tambahan sebagai affiliate. Anda juga boleh mendapatkan komisen yang sama dengan mempromosikan program affiliate yang anda sertai samada melalui blog, facebook, emel atau ebook viral yang yang anda berikan kepada orang yang berminat secara percuma.

BACA:  Perniagaan affiliate dengan program Amazon Associates

Berbalik kepada ebook yang saya promosikan tadi, apa dia Lubuk Income Internet?

Ia merupakan panduan bagi mereka yang nak tahu bagaimana pendapatan internet boleh diperolehi dimana ia sesuai sangat bagi orang baru dan tidak ada maklumat berkenaan income internet. Ebook ini memberitahu dua cara popular anda boleh join pemasaran internet tanpa berfikir lama, dimana sumber nak mendapatkannya dan dimana nak pasarkannya diterangkan secara ringkas dan santai. Saya suka info yang sebegini sebab kadangkala maklumat yang terlalu detail dan panjang membuat kita hilang fokus dan menjadi info overloaded dan akhirnya tidak membuat apa apa action. Jadi ebook ini sesuai bagi mereka yang tak suka membaca terlalu banyak dan inginkan yang ringkas tapi terus membuat tindakan.

BACA:  Habuan komisen affiliate anugerah rezeki pendapatan sampingan dari Allah swt

Jika anda perhatikan screenshot payment, komisen ini terus dimasukkan ke dalam akaun paypal saya. Saya pilih paypal dan bukan akaun bank konvensional agar senang saya nak rolling semula modal untuk mempelajari pemasaran internet dengan membeli ebook pemasaran internet  dalam dan luar negara.

Klik sini —> Lubuk income affiliate

2 thoughts on “Komisen affiliate Lubuk Income Internet”

  1. Pingback: Niaga Online | Cara Promosi Facebook & Blog Marketing » Cara membuat komisen dengan affiliate dan dropship
  2. Pingback: Cara membuat komisen dengan affiliate dan dropship – Salam Blogger

Leave a Comment

CommentLuv badge

%d bloggers like this: