Komisen terbaru dari Ashadee

Huh!

 

Dah lama betul tak update komisen dari Ashadee.

 

Cuba tengok betul-betul kat bawah ni.

 

Tak update bukan sebab tak ada komisen tapi sebab kesibukan.

 

Tapi saya terlupa jika tak update ia akan mengurangkan motivasi kawan-kawan yang lain dan anda mungkin kata blog ini hanyalah membuang masa. Salah tu!

 

BACA:  How do I start as Amazon Affiliate?

Maaf ye sangat-sangat jika anda dah tersalah sangka blog ini dah hilang sengatnya.

 

Blog masih relevan dan blog ini sendiri terus menerus saya update dan memberi info terkini kepada pengunjung yang minat untuk menjana pendapatan di internet.

 

Komisen terbaru tu adalah dari satu Kursus IT agar kita boleh jadi pakar pemasaran dari rumah dimana kita boleh guna kepakaran ini untuk bisnes sendiri atau saja kita boleh jadi konsultan pemasaran untuk bisnes orang lain.

BACA:  Bisnes dari rumah

 

Jadi blog ini terus menerus menghidangkan peluang-peluang bisnes yang semua orang boleh sertai. Tak perlu tunggu jadi expert baru nak mula.

 

Sila mula dari sekarang! Ya, beli panduan sebagai guideline dan terus buat.

 

Ada brani?! Itulah yang saya buat dulu dan inilah hasilnya sekarang…hihi

 

Tak ada yang mustahil.

BACA:  Adsense halal atau haram?

 

Anda bila lagi?

 

Nak mula sekarang?

 

Untuk belajar afiliate sebenarnya anda boleh bermula belajar percuma je.

2 thoughts on “Komisen terbaru dari Ashadee”

  1. eh…eh, jarang orang nak ucap tahniah. hanya jauhari mengenal manikam. alhamdulillah. dah beli seo pink kaler dalam proses target nak dapat RM1000 per bulan.

    tolong amin kan ye. amin.

Leave a Comment

CommentLuv badge

%d bloggers like this: