Komisyen Ashadee menjengah lagi

Alhamdulillah.

Artikel adalah salah satu perkara yang pakcik Google suka.

Jika kita ada produk, servis, maklumat yang ingin disebarkan maka artikel adalah yang boleh membantu anda buat promosi selain sedikit gambar dan video di celah-celah.

Begitu juga komisyen yang saya dapat ini hasilnya adalah dengan menulis artikel.

Anda dah mula menulis artikel?

Jika sudah, bagus tapi bagi yang belum, sila mula sekarang!

Ok. Dah ada artikel.

BACA:  Bisnes dari rumah

What is next? Publish.

Ya, seterusnya artikel ini perlu di terbitkan di www (world wide web) agar ia boleh di sebarkan.

Bagaimana?

Ada banyak cara untuk penerbitan secara online.

Tak perlu jumpa penerbit macam nak terbit buku.

Ada beberapa cara penerbitan online:

1. Blog sendiri atau blog orang lain. Blog percuma atau blog berbayar.

2. Facebook. Samada di profile, fanpage atau di notes fb.

BACA:  Bagaimana hasilkan komisyen RM3000 sebulan dengan affiliate?

3. Forum.

4. Direktori artikel.

5. Banyak lagi (saya tahu sedikit ni je).

Artikel ini mesti menarik dan menceritakan tentang apa yang kita tawarkan.

Pemulaan artikel mesti ada tajuk.

Dan di akhir artikel ada promosi produk anda.

Ditengah-tengah itu ceritakan faedah topik berkenaan produk anda.

Saya percaya ramai yang kurang tahu.

Ok. Sekarang dah tahu jadi bolehlah mula sekarang!

Semudah menulis artikel, anda boleh menambah pendapatan.

BACA:  Bagaimana nak isi akaun bank anda dengan tanpa modal malah terima duit dari orang lain?

Anda nak pendapatan macam ni?

BILA RAMAI FOLLOWER IKUT, LEBIH RAMAI ORANG NAMPAK PRODUK ANDA DI FB!

NAK TARIK LEBIH RAMAI FOLLOWER AGAR LIKES DAN KOMEN POST PRODUK ANDA?

>> DOWNLOAD CONTOH AYAT POSTING PRODUK MENARIK PERHATIAN ORANG! <<

Klik sini —-> Hasilkan income mudah

Leave a Comment

CommentLuv badge

%d bloggers like this: