affiliate

Komisyen Ashadee menjengah lagi

Sharing is caring

Alhamdulillah.

Artikel adalah salah satu perkara yang pakcik Google suka.

Jika kita ada produk, servis, maklumat yang ingin disebarkan maka artikel adalah yang boleh membantu anda buat promosi selain sedikit gambar dan video di celah-celah.

Begitu juga komisyen yang saya dapat ini hasilnya adalah dengan menulis artikel.

Anda dah mula menulis artikel?

Jika sudah, bagus tapi bagi yang belum, sila mula sekarang!

Ok. Dah ada artikel.

What is next? Publish.

Ya, seterusnya artikel ini perlu di terbitkan di www (world wide web) agar ia boleh di sebarkan.

Baca:  Bisnes online 2015: Apa persediaan bagi wanita yang nak mula bisnes di rumah?

Bagaimana?

Ada banyak cara untuk penerbitan secara online.

Tak perlu jumpa penerbit macam nak terbit buku.

Ada beberapa cara penerbitan online:

1. Blog sendiri atau blog orang lain. Blog percuma atau blog berbayar.

2. Facebook. Samada di profile, fanpage atau di notes fb.

3. Forum.

4. Direktori artikel.

5. Banyak lagi (saya tahu sedikit ni je).

Artikel ini mesti menarik dan menceritakan tentang apa yang kita tawarkan.

Baca:  Komisen affiliate Lubuk Income Internet

Pemulaan artikel mesti ada tajuk.

Dan di akhir artikel ada promosi produk anda.

Ditengah-tengah itu ceritakan faedah topik berkenaan produk anda.

Saya percaya ramai yang kurang tahu.

Ok. Sekarang dah tahu jadi bolehlah mula sekarang!

Semudah menulis artikel, anda boleh menambah pendapatan.

Anda nak pendapatan macam ni?

Klik sini —-> Hasilkan income mudah

 

NAK TARIK LEBIH RAMAI FOLLOWER AGAR LIKES DAN KOMEN POST ANDA?

>> TIPS NAK TARIK FOLLOWERS <<

 

 

Hits: 2

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge