youtube

Sape kata youtube driving tak banyak view, tak ramai subscriber, baik korang tengok youtube brader Azrul Haiza ni

Sharing is caring

Abang ni kerja dia bawak lori kontena hari-hari. Dan setiap hari dia rakam perjalanan dia bawak lori kontena sambil membebel hal isu semasa.

Boleh tahan juga mulut abang ni pok pek pok pek.

Dia ibaratkan youtube ni diari dia. Dia edit sikit-sikit dan upload perjalanan dia bawak lori kontena.

Bukan semua orang tahu bagaimana kehidupan orang bawak lori kontena ni.

Disebabkan dia rajin rekod dan upload serta tak tak peduli pasal view dan subscriber, sedar tak sedar dia dah upload sebanyak 567 video!

Baca:  Cara nak buat video affiliate dengan mudah dan percuma

Konsisten beb! Edit pun pakai Kinemaster yang percuma saja.

Dia sambil memandu sembang tak kosong. Ada saja cerita dia. So dia ada konten nak disampaikan.

Headline dia cantik, thumbnail dia juga buat orang rasa nak klik.

Korang yang buat kerja hari-hari tu, apa kata upload kat youtube. Kongsikan apa yang korang buat.

Dalam masa yang sama, belajar hasilkan tajuk, description dan thumbnail yang betul.

Baca:  Promosi produk affiliate dengan Youtube

Barulah video kita orang nampak dan akan KLIK untuk TONTON.

Kalau korang nak jadi youtuber baru buat 10 video youtube tak banyak view, tak ramai subscriber dah give up, baik korang tengok brader ni.

 

NAK TAHU AYAT COPYWRITING APA NAK GUNA UNTUK JUAL PRODUK DI FACEBOOK?

>> MUAT TURUN CONTOH AYAT COPYWRITING PERCUMA <<

 

 

Hits: 15

Azam Mohd merupakan penulis yang suka berkongsi pelbagai tips untuk memberi inspirasi kepada pembaca supaya teruja dan mula bertindak ke arah mencapai apa jua impian dan dapatkan hasilnya. Jika dirasakan ada post yang menarik sila share kongsikan bersama yang tersayang dan kawan-kawan. Jangan lupa subscribe newsletter untuk dapatkan update terkini dari blog ini. Terima kasih.

Leave a Comment

CommentLuv badge